MTB kørsel på Hindsgavl halvøen

14-06-2024

Vi som klub (bestyrelsen og MTB udvalget) er løbende i dialog med kommunen omkring brug af skovene/områderne omkring Hindsgavl Halvøen til MTB.
Efter aftale med skovfogeden hermed en kort opsummering: 

Der må jævnfør Naturbeskyttelsesloven kun cykles med almindelig cykel på veje og stier. Dog har kommunen også åbnet op for, at der må cykles med MTB-cykel på alle veje og stier markeret på kortet i Hindsgavl folderen.

Link: https://natur.middelfart.dk/media/xehht3sl/hindsgavl-dyrehave-folder.pdf 


Veje og stier i folderen er ikke 100 % opdateret, men dette vil ske ved næste genoptryk, bl.a. er alt form for cykling omkring Gl. Slot/Sudden (8) og Hindgavl Slotspark (10) forbudt, selvom der er stier på kortet. Ligeledes er cykling på dyreveksler ikke tilladt. 

Desuden opfordrer Baghjulet samtidig medlemmerne til fortsat, at vise hensyn til de andre brugere,-gående, løbere, hundeluftere, ryttere, m.v.

Venlig hilsen
MTB Udvalget

Læs mere

MTB ture 2024

03-06-2024

Næste gang: 7. juli


 

 

Vi mødes kl. 9.30 på angivet destination. Inddeler os i forskellige grupper alt efter fremmødte. Kl. 12.30 mødes vi til fælles spisning, kage, kaffe og vand.

Datoer

 • 14 april – Varde Grusgrav, Ribevej 79 6800 Varde
 • 12. maj – Pamhule Skov, Pamhulevej 96 6100 Haderslev
 • 2. juni – Marselisborg, mødested kommer senere 
 • 7. juli – Bjerreskov, Bjerre Skovvej 4 8700 Horsens
 • 11. august – Silkeborg, mødested kommer senere
 • 1. september – Vejle, mødested kommer senere

 

På vegne af MTB udvalget

Louise

Læs mere

Hårdt men Hyg'ligt 15 - 3/8

31-05-2024

TILMELDIGEN ER ÅBEN


 

NU er tilmeldingen til den 15. udgave af 6-timers træningsløbet "Hårdt men Hyg'ligt", som køres den lørdag, den 3. august 2024, åben.

TILMELD DIG HER

 

Kom og vær med til en hård men hyggelig dag sammen med gode cykelkammerater. 15’ udgave af vores 6 timer træningsarrangement.

Hårdt men Hyg'ligt 15 er et arrangement, der er åbent for alle - både medlemmer og ikke medlemmer af Baghjulet.

Der er igen i år mulighed for MTB og Gravel cykling. 

 

MTB afvikles på den sædvanlige rute i Stauerbyskov og har et max deltagerantal på 50 ryttere. Starten går kl 10:00. Sporet er åbent i 6 timer.

Gravelruten afvikles som ”stjerneløb” – 3 sløjfer af ca. 30, 40 og 50km. Max. deltagerantal 30 ryttere.  Du bestemmer selv hvilke sløjfer og rækkefølge du vil køre. Det er en un-supportet event med samlet start kl. 09:30.

Der er elektronisk tidtagning med chip, så alle dine MTB omgange tælles. For Gravel vil nettotiden blive beregnet.  Det er et træningsarrangement, og derfor ingen podie og ingen tilmelding på pladsen -  online tilmelding lukker på løbsdagen 07:00.

 • Fuld forplejning
 • Energidrik.
 • Begrænset deltagerantal.
 • Ingen podie, det er et træningsarrangement
 • Elektronisk tidtagning
 • Parkering og toilet på Staurbyskovvej

Vi glæder os til at se dig i Stauerbyskov. Evt. spørgsmål til Jan Ager 61315486

 

Læs mere

Søndagsgravel

26-05-2024

Næste gang, søndag den 30. juni


 

 

Læs mere

Cykelfestival 5500

23-05-2024

Cykelfestival 5500 er et samarbejde mellem de lokale cykelklubber i Middelfart Kommune - Middelfart Cykel Club, Nr. Åby Cykelklub og Baghjulet.

Med festivalen ønsker de 3 klubber at holde kæden stram, uanset om du er til gedebukkestyr, alu eller carbon, til stor eller lille klinge, aero eller bredde dæk, lycra eller klaphat.

Cykelfestival 5500 er en cykelfest for alle glade cykelentusiaster.

Læs mere og tilmeld dig på www.cf5500.dk/

 

Læs mere

Gruppe B

02-05-2024

Justering af tempo interval


 

Vil du prøve kræfter med gruppe B? Så har vi gjort det lidt nemmere at komme i gang.

Pr. i år har vi justeret tempointervallet, således at gennemsnitsfarten i gruppen ligger mellem 29 og 32 km/t. Du behøver altså nu, som minimum KUN at kunne cykle 2½ time med 29 i snit mod før 30 kmt. 

På den måde håber gruppen, at få et mere realistisk billede af, hvordan gruppen kører og at få flere, f.eks. fra gr. C, med op i gruppe B.

Så kom frisk! Prøv kræfter med gruppe B

Læs mere om gruppeindelingerne i Baghjulet her.

Læs mere

DCU Cykelforsikring

10-04-2024

Vi har modtaget denne mail fra DCU vedr .DCU Cyklelforsikring:

 

"I dag lancerer vi DCU Cykelforsikring, en forsikring til alle os, der elsker cykling, og som ikke kræver andre forsikringer som indbo m.v. Vi har lavet forsikringen i et samarbejde med First Forsikring, som også samarbejder med Sejlunionen. Vi håber, det bliver et friskt pust på markedet, som vil sikre alle motionister bedre og bidrage til udviklingen af dansk cykling, forsikringen kommer i tre niveauer alt efter hvad du har af behov. Bikekey har leveret den tekniske løsning. Det er deres ambition at skabe et nationalt cykelregister, så vi mindsker antallet af tyverier og gør det lettere at få sin cykel igen, hvis uheldet skulle være ude, samt mere sikkert at sælge sin cykel. Det ønsker vi at støtte op om for det skal være lettere at være cykelejer derfor har vi indgået et samarbejde med Bikekey om en cykelnummerplade med DCU-label. Vi håber, den bliver taget godt imod, og at vi kan udvikle dette partnerskab med flere tiltag i fremtiden. Nummerpladen er et præventivt indspark og hver gang en nummerplade bliver solgt støtter man dansk cykling." 

 

I kan læse mere om forsikringen her: https://www.dcucykelforsikring.dk/

 

Bestyrelsen

Læs mere

Torsdagsturen

08-04-2024

Nyt og gammelt om torsdagsturen - sådan kører vi fra sæsonstart 2024


 

Hej Baghjulere

Turlederudvalget har haft Torsdagsturen oppe til drøftelse. Torsdagsturen har været kørt i vel mere end 30 år, men i de seneste år har vi oplevet en "afmatning" eller en "affolkning" om man vil.

Torsdagsturen udmærker sig ved at være en fast rute på ca. 50 km, som køres uden turleder. Der køres i 2 grupper - en gruppe 1 der kører tons, med frit løb fra Strib Kirke og uden opsamling samt en gruppe 2, der cykler samlet, omvendt rundt på ruten med omkring 27-28 i snit og med opsamlinger ved hajtænder mm.

 

"Torsdagstons"

Torsdagsturen har fået kælenavnet TORSDAGSTONS.

Og tons kan jo køres på mange niveauer. Men det er sjovest, når man har nogen "at tonse med" - der ikke noget ved at møde ved Naturcentret kl. 18, blot for at blive "smidt af" ved Strib Kirke og cykle 50 km alene.

Er der behov for at justere? 

Konklusionen på en god debat ved turledermødet var, at vi bibeholder torsdagen som koncept - fast rute uden turleder.

Der er ingen ændringer i gruppe 2.

MEN i gruppe 1 arbejder vi hen imod det nye, at vi i højere grad opfordrer grupperne A og B til at mødes og køre deres torsdagstur gruppevis. Dvs. arbejder på et koncept hvor deltagere i A og B mødes og kører deres torsdagstons sammen, gruppevis - tons med ligestillede. Ligeledes opfordrer vi til at der aftales intervaller på oplagte steder på ruten.

På den måde håber vi, at flere har lyst til at komme og cykle turen, sammen noget lunde ligestillede, de kan "tonse" med.

Det er sjovt at cykle - men det er sjovest, når de andre også kommer og cykler.

Torsdagstons starter op igen torsdag, den 11. april 2024

 

 

 

Derfor:

Sådan cykler Baghjulets landevejsgrupper om torsdagen
fra april til september:

Torsdagsruterne køres altid på fast rute, som er ca. 50 km lang.

2 grupper - race og samlet kørsel

Der køres 2 grupper, som er beskrevet herunder.

Gruppe 1 - Race (gruppeopdelt iht. fremmødte, evt. aftalte intervaller) - mødes kl. 18.00 ved Naturcentret
Gruppe 2 - Samlet gruppekørsel (alle med lyst til samlet kørsel, med opsamling og ca. 27-28 i snit) - mødes kl. 18.00 ved Naturcentret

 

Gruppe 1 -  Race - Starter kl. 18. Der køres samlet til Strib, hvor løbet gives frit. Der køres med hastigheder som i grupper A og B.
Når løbet er givet frit, er der fri hastighed og der samles ikke op. Gruppen kan aftale udvalgte intervalstrækninger.
Turen slutter ved Middelfart Sygehus.

 

Gruppe 2 -  Samlet gruppekørsel - Starter kl. 18:00. Gruppen cykler samlet rundt og uden turleder. Der køres med snit på 27-28 km/t og der samles op på bakker og mellem intervaller.
Gruppen slutter ved ITW på Gl. Banegårdsvej (og kører altså omvendt rundt, i forhold til gruppe 1).

God fornøjelse!

 

Vil du hellere køre MTB om torsdagen? KLIK HER og se her hvordan det foregår

Læs mere

MTB i Baghjulet

02-04-2024

Har du planer om at begynde at cykle MTB i Baghjulet?

Så kan kan du læse her, hvordan det foregår - Kør MTB i Baghjulet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores cykelfællesskab. Husk - vi har sæsonstart 7. april kl. 9:30 fra Naturcentret i Middelfart.

Læs mere

Gravel - træning hver søndag 9:30

02-04-2024

GRAVEL Cykles hele året! I 2024 vil jeg prøve på at Cykel Gravel hver Søndag med start fra Naturcenteret kl. 9.30


 

GRAVEL Cykles hele året! I 2024 vil jeg prøve på at Cykel Gravel hver søndag med start fra Naturcenteret kl. 9.30.

Første gang er søndag den 7. April med start kl. 9.30 fra Naturcentret og derefter suppe kl. 12.00, når vi er retur ved Naturcenteret.

Vi cykler i Gruppe A / B Tempo - Men alle skal med hjem og have en god tur - hvis vi er nok deler vi os i 2 grupper.

BEMÆRK - Da Gravel cykling er både landevej og terræn, køres der ikke de samme gennemsnitshastigheder, som vi har i grupperne A & B. Men vi holder tråd og vi holder "kæden stram". Hvis du normalt kan cykle med i gr. A og B på din landevejscykel, vil du også kunne være med på gravel i denne gruppe.

I fremtiden vil det være med start kl. 9,30 og vi er retur inden kl. 13.00 -  Vi cykler gravel på både på Fyn og Jylland med forskellige ruter - op og ned - segmenter - interval.

Hyggeligt men hårdt - kom og vær med.Kom frisk og det kunne være super godt hvis der er nogen som vil tage initiativet i andre grupper.

Vi ses på Cyklen.


OBS - Der Cykles ikke hver sidste søndag i måneden - Her støttes der op om Gravel Søndags Turene. 

 

Michael Frederiksen

 

Læs mere

Harzen

04-03-2024

Harzen MTB 2024 - 5.-8. september (uge 36)


 

Harzen MTB – 2024.

Som vi plejer, arrangerer klubben igen en MTB-tur til Harzen, I år skal vi bo i Braunlage lige midt i nationalparken, med de største bjerge lige rundt om os. Der er reserveret 25 pladser,   7 enkeltværelser og 9 dobbelt, som fyldes efter først til mølle-princippet.

Det bliver i år fra 5.-8. september i uge 36.

Transporten derned foregår i privatbiler. Vi henstiller til så vidt muligt at fylde bilerne, med 3-4 personer pr. bil. Vi skal til Ahorn Hotel Braunlage Am Pfaffensteig 1, 38700 Braunlage.

MTB ruterne starter fra hotellet og vi skal derfor ikke køre bil, før søndag når vi kører hjemad igen. Vi har værelserne fra torsdag kl. 15 til søndag kl. 11 😊

GPS ruterne låner vi fra Kolding MTB, Varde Cykelklub og Cykelbasserne, og udvælger de bedste, der samtidigt passer til deltagernes niveau.  

 

Klubturen til Ahorn Hotel Braunlage

https://www.ahorn-hotels.de/hotel/ahorn-harz-hotel-braunlage/

 • 3 x overnatninger m. morgen og aftensmads buffet (også torsdag aften), håndklæder, sengetøj, slutrengøring.
 • 1stk aflåselige parkeringsområde til vores cykler.
 • GPS MTB-ruter.

Der er booket plads til 25 personer, 9 dobbelt og 7 enkeltværelser, så overvej ikke for længe om du skal med.  

 

Husk at få trænet

Husk at få trænet forud for turstart, ligesom du selvfølgelig møder med en frisk serviceret cykel, der også er testet og helt klar til de 3 dages strabadser!

Turen er en social tur, hvor vi om morgenen opdeler os i 3-4 grupper. Der er IKKE udpeget en turleder i grupperne. Om gruppen vælger at følge tur forslaget, eller vælger en anden rute, er helt op til gruppen selv. Vi hjælpes naturligvis altid ad, med at komme rundt på ruten! Vi vil t planlægger efter at grupperne mødes til frokost. Her vil det være muligt at skifte gruppe, eller eventuelt lave en ny gruppe. Gruppen sørger selvfølgelig for alle kommer helt hjem og har en god oplevelse! – Sådan som Baghjulet jo altid kører.

 

6 timers MTB om dagen

Du skal regne med at cykle ca. 6 timer pr. dag i et meget kuperet terræn. Det er rigtige bjerge i Harzen, og vi skal altså både op og ned ad en del af dem. For din egen skyld, men især også for kammeraterne i gruppen, skal du venligst sørge for at møde op i god form. Der er næsten altid mulighed for at køre uden om, de sværeste passager, og undervejs aftaler grupperne selv, hvordan de vil gøre dette.

Når dagens cykeltur er vel overstået, foregår resten af tiden i en afslappet atmosfære, hvor nogle nok nyder den gode lokale "Weissbier” eller en god kop ”Schönes kaffee & Kuchen”, og der fortælles røverhistorier om hvad der er foregået på dagens tur.

Eller vi kan mødes i hotellets svømmebassiner (så husk badetøj)

Der har efterhånden udviklet sig en lille tradition for, at nogle ankommer så tidligt, så det er muligt at cykle en tur torsdag eftermiddag. (Vi har værelset fra kl. 15). For de der har mulighed herfor, beder vi på tilmeldingsformularen om at angive dette.

Afgang: torsdag d. 5. september, med ankomst til Braunlage i løbet af dagen/aftenen (der er inkluderet aftensmad på hotellet torsdag aften).
Hjemkomst: søndag d.8. september i løbet af aftenen.

Ture: Vi cykler altså en lang tur fredag og lørdag, og en kortere søndag formiddag.

 

MAX deltagerantal 25 personer – efter først til mølle

Du tilmelder dig, samt betaler, via klubbens hjemmeside, hvor du samtidig skal svare på nogle praktiske spørgsmål.

Vi kan i år tilbyde Harzen MTB turen til:

Dobbeltværelse            kr. 2050,- pr. deltager.
Enkeltværelse               kr. 3050,- pr. deltager.

Hvis vi er flere end 10 deltagere, ansøger vi samlet om klubtilskuddet på kr. 300,-pr. deltager, til socialt fremmende indhold.

Tilmelding er åben til fredag d. 31/5-2024       

Bemærk venligst at tilmelding er bindende! Såfremt du er forhindret i at deltage, er det eget ansvar evt. at afhænde billetten. Forvent ikke noget refunderes.

Har du behov for yderligere information, så kontakt Inge, Henrik fra udvalget. Du kan jo også altid høre hvad andre, der har deltaget de foregående år, evt. kan oplyse om praktisk info.

I august vil de tilmeldte få tilsendt mails med den sidste information, indeholdende køreliste, værelsesliste samt ruterne som GPX fil til din Garmin.

Ses vi i Harzen? - Det håber vi naturligvis!

 

Vh. Harzen udvalget

Inge D. -  Henrik S.P.

Læs mere

Langeland Rundt

22-02-2024

Fra Langeland Rundt har vi modtaget dette: "Kære Jens Pasgaard og Motionsklubben Baghjulet - Cykelklub Middelfart,

Foråret nærmer sig, og vi brænder alle efter for alvor at komme ud på landevejene.

Vi ved, at der er mange løb at deltage i, men vi tillader os at kontakte jer, fordi vi er super glade for igen i år at kunne give en unik mulighed for at deltage i Danmarks smukkeste Gravelløb, Langeland Rundt, den 31. august 2024.

Vi har to ruter på henholdsvis 126 og 68 km i noget af landets smukkeste natur. Løbet går på alle typer underlag og har fokus på at udforske de mest betagende stier rundt omkring på Langeland. Ruten følger primært Herregårdsruten og passerer nogle af øens fantastiske slotte, herregårde og godser. Start og mål er ved den smukke Herregård Broløkke.

Ved brug af rabatkoden CYKEL25 kan I deltage i cykelløbet med 25% ved tilmelding før 1. juni. Hvis I kommer 10 fra jeres klub får I en gratis plads!

Vi har også skabt rammerne for den ultimative klubtur og/eller tur med ægtefæller.

Vi tilbyder overnatning, fest, foredrag og oplevelser i start og målområdet på Broløkke Herregård.

Flotte omgivelser, gallamiddag, foredrag af Bo Hamburger, levende musik og reception om fredagen, og mens der cykles om lørdagen vil der være udstillinger, boder, shopping, smagsprøver og underholdning på Herregården.

Læs mere om denne helt specielle cykeloplevelse på www.langeland-rundt.dk eller kontakt os på denne mail eller Johnny Killerup på 40182029.

Vi håber at se jer til cykelløbet og eventuelt til for-festen hos Broløkke Herregård og ønsker jer allerede nu en fantastisk cykelsæson.

I er meget velkommen til at dele disse informationer/(PDF) med folk i og omkring jeres cykelklub.  

Med venlig hilsen, 

www.langeland-rundt.dk"
 

Læs mere

Fjorden Rundt

02-02-2024

1. juni køres motionscykelløbet Fjorden Rundt for 35. gang. Vil du med?


 

Motionscykelløbet Fjorden Rundet afholdes for 35. gang den 1. juni. Løbet arrangeres af frivilige kræfter i lokale foreninger. 

Vil du med op og have en god oplevelse på cykel? Så saml dine Baghjules kammerater og meld jer til - det gør I her: www.fjorden-rundt.dk/

Læs folderen her.

 

Bestyrelsen

 

Hvilke løb støtter Baghjulet ?

Baghjulet støtter op om motionsløb, arrangeret af kollega-klubber og foreninger, båret af samme værdier som os selv. Dvs. foreninger der drives 100% af frivillige foreningskræfter - lige som vi gør - og hvor et evt. overskud fra arrangementet går til at fremme driften af aktiviterne i den arrangerende forening eller klub. Der reklameres ikke for kommercielle arrangementer på Baghjulets hjemmeside, vi henviser kommercielle arrangementet til at købe deres markedsføring andetsteds. Hvis et medlem af Baghjulet tager initiativ til klubture og fællesdeltagelse til kommercielle løb, støtter Baghjulet naturligvis op om arrangementet ved omtale her på hjemmesiden. 

 

Læs mere

Hvad er Netværkscykling?

16-01-2024

Snart inviterer Baghjulet til Netværkscykling. Her kan du læse, hvad Netværkscykling går ud på


 

Kære medlemmer af Baghjulet

Om nogle uger vil I kunne se en invitation i vores eventsoversigt, som hedder Netværkscykling. Her kommer lidt information om, hvad Netværkscykling går ud på.

 

Invitation til lokale virksomheders medarbejdere

I Baghjulets bestyrelse arbejder vi som bekendt aktivt for at udbrede glæden ved cykelfællesskab og motionscykling (og helst i en klub som vores) til alle dem derude, der ikke har opdaget den endnu. I sidste ende er det selvfølgelig vores håb, at nå ud til endnu flere, der får lyst til at blive en del af vores cykelfælleskab og som melder sig ind i Motionscykelklubben Baghjulet med henblik på, at cykle sammen med os.

I lyset af dette arbejde, vil I snart kunne finde 2 arrangementer på vores Event-liste, rettet mod denne målgruppe.

Arrangementerne finder sted i et samarbejde mellem Baghjulet, Middelfart Sparekasse, ITW, Brobygning Middelfart, Middelfart Erhvervscenter, Middelfart Handel og Visit Middelfart. Baghjulet er fascilitator og de øvrige aktører bakker om arrangementerne på hver deres vis.

Der vil i løbet af februar blive udsendt en invitation til ca. 600 virksomheder i lokalområdet, hvis medarbejdere inviteres til "Netværkscykling". Målgruppen er virksomhedernes medarbejdere, der dermed får mulighed for at tilmelde sig 2 cykelevents, som kommer til at foregå i lokalområdet sammen med deltagere fra andre virksomheder - og med Baghjulet som turledere. Arrangementerne er målrettet landevejcykling (dvs. racercykler).

Netværkscykling er med andre ord ikke et arrangement målrettet Baghjulets medlemmer, men derimod gæster i form af ansatte fra lokale virksomheder.

Tilmeldingen foregår på Baghjulets hjemmeside og det er derfor, vi opretter eventene her.

Måske sidder du i en af de lokale virksomheder, som bliver inviteret? Måske møder du op, sammen med dine kolleger og ansatte i nabovirksomhederne? I så fald ved vi, at du bliver den bedste ambassadør for motionscykling, fællesskab og for Motionscykleklubben Baghjulet.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte mig - Keld Andersen - fra bestyrelsen.

 

Mange hilser.

pva. bestyrelsen

Keld Andersen

 

Indbydelsen der sendes ud:

 

Læs mere

Løbet er sat på pause

23-12-2023

Som I selvfølgelig ved, er Baghjulet en klub, der er 100% båret af frivillige kræfter og i vores klub er det til enhver tid lysten der driver værket. Vi har de cykelture, arrangementer og løb som I medlemmer brænder for at "sætte i søen". Sådan har det altid været - og sådan skal det blive med at være.

Motionscykelløbet Tour de Vestfyn har i mere end 30 år været et af de arrangementer.

En lind støm af medlemmer har gennem årene trukket det læs, som det er at afvikle et motionscykelløb med fra få hundrede og helt op til 1400 deltagere. Tour de Vestfyn var i en meget lang årrække klubbens flagskib.

Men i 2024 bliver Tour de Vestfyn ikke afholdt.

Løbet er sat på pause.

Det sker fordi det udvalg, som senest har stået for løbet i en årrække, holder en helt velfortjent pause. Det har ikke været muligt at nedsætte et nyt udvalg og uden frivillige kræfter, ingen Tour de Vestfyn.

Til gengæld sker der så meget andet.

Bla. arbejder en række medlemmer med et nyt nyt Cykelevent, nemlig: 

 

Cykelfestival 5500!

Cykelfestival 5500 ser dagens Lys i 2024!

En arbejdsgruppe, sammensat af medlemmer fra de lokale cykelklubber, Baghjulet, MCC og Nr. Aaby Cykelklub, har igennem efteråret arbejdet på at skabe rammerne for en spændende ny cykelbegivenhed i Middelfart. Vi håber derfor, at vi snart kan åbne for tilmelding til "Cykelfestival 5500" – en cykelbegivenhed, der forener cykelinteresser på tværs af discipliner og aldersgrupper, for ALLE med interesse for cykling. Navnet siger det hele - Cykelfestivalen er for alle med interesse for cykling, uanset om du er til mountainbike, gravel eller racer.

Vi stræber efter at skabe en atmosfære inspireret af de berømte cykelløb i Belgien, med mad, musik, cykeludstillinger og en fantastisk stemning for hele familien. Ambitionerne er der - men vi skal lige kravle, før vi kan gå. Middelfart Kommune Middelfart Kommune bakker op om arrangementet. Gennem en god dialog med kommunen har vi fået lov til at benytte de fantastiske lokaliteter ved MTB-sporet i Staurby samt pladsen under den nye Lillebæltsbro.

Aktiviteter for alle

Vi ønsker at tilgodese motionister i alle aldre og på alle niveauer, og derfor planlægger vi at afholde aktiviteterne på forskellige tidspunkter lørdag den 17. august 2024, med både familierute, kødsauce, MTB- og Gravel-løb samt et spændende landevejsrace i criterium-stil - der vil der være noget for enhver smag.

Bliv en del af Cykelfestival 5500

Med Cykelfestival 5500 håber vi at etablere en ny og spændende tradition. Vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre ruter og detaljer og forventer at etablere en officiel hjemmeside med mulighed for tilmelding tidligt i det kommende år. Hold øje med vores kommende opdateringer og glæd dig til en cykelfestival i Middelfart. 

De bærende kræfter fra vores klub er Kristian Gren, Michael Frederiksen og Jan Nissen.

Det bliver spændende at følge.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Læs mere

Malaga Gravelbike

17-11-2023

Gjøa Travel - Malaga Gravelbike rejse i samarbejde med ”Baghjulet” 21.09 – 28.09 2024


 

Hermed informationer om næste års gravel bikepacking tur til Malaga

Pris: kr.12.625,-/person
Max 20 rejsedeltagere – minimum 15 rejsedeltagere.

Inkluderet i rejsens pris:
•    Aktiv gravelbike grupperejse med Gjøa turleder Gianni Nancesi
•    Gennemtestede og super flotte cykelruter jvf. program
•    Alle overnatninger på hotel i Málaga, Alcauin, Antequera og ved Caminito del Rey i delt dobbeltværelse
•    Inkluderede måltider som anført i rejseprogrammet dvs halvpension (morgenmad & aftensmad), excl drikkevarer. 
•    Fly CPH – Malaga t/r med SAS 
•    Airport transfers i Malaga
•    Bidrag til Rejsegarantifonden
•    Leje af Gravel Bike i 6 dage

IKKE inkluderet i rejsens pris:
•    Evt. afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring
•    Ikke inkluderede måltider, som anført i rejseprogrammet (frokoster), samt drikkevarer
•    Evt. tillæg for enkeltværelse på DKK 1400,- 6 nætter (Excl enkeltværelse på dag 2)
•    Evt. Entré til ”Caminito del Rey – Kongestien” (ca. 20 – 25 Euro/person)
•    Ekskl. transport til Københavns Lufthavn

Flytider (SAS):
•    Lørdag 21.09.2024: CPH – Malaga: 15.30 – 19.20
•    Lørdag 28.09.2024: Malaga – CPH: 10.40 – 14.20

 

LÆS ALT OM TUREN HER (PDF)

 

Læs mere

Powercup sæson 23/24

06-09-2023

Kom og vær med til PowerCup sæson 23/24


Så starter PowerCup sæson 23/24. De 8 afdelinger er på plads hos deltagende klubber:

 • Powercup 2: 07. oktober hos Kæden Nr. Lyndelse.
 • Powercup 3: 04. november hos Næsby Cykelmotion.
 • Powercup 4: 25. november hos Faaborg.
 • Powercup 5: 03. februar hos Svendborg Mountainbike Klub.
 • Powercup 6: 09. marts hos Skovlyst MTB i Vejle.
 • Powercup 7: 20. april hos Fredericia CC.
 • Powercup 8: 08. juni? hos Nyborg Cykle Klub, Finale!

I Baghjulets MTB udvalg har vi fået flere nye spændene opgaver og aktiviteter. Derfor må vi prioritere vores tid og derfor holder vi en pause fra at arrangere en afdeling af PowerCup i år. 

Vi håber selvfølgelig, at der stadig er mange Baghjulere som  kommer og deltager i PowerCuppen.

Der er mere information og tilmelding på www.powercup.dk

Spred gerne budskabet i jeres netværk:-)

 

MTB udvalget.

Læs mere

Sponsoraftale med OK

15-04-2023

Sponsoraftale med OK 1/5


 


På årets generalforsamling orienterede vi om klubbens sponsoraftale med Energifyn, som der kan læses om her.

Samtidig blev bestyrelsen opfordret til at undersøge mulighederne for en sponsoraftale med OK Benzin. Det har vi gjort og aftalen nu en realiet.

Aftalen træder i kraft 1. maj 2023 - først efter denne dato kan du Baghjulet i appen.

Sådan gør du

Hvis du allerede har et OK kort eller anvender OK appen, kan du markere hvis du ønsker at støtte Baghjulet. Hvis du ikke har et OK kort,  kan du bestille et kort eller downloade appen

Når du køber brændstop hos OK, støtter du Baghjulet med 5 øre pr. liter og efter køb af 500 l støttes Baghjulet med et engangsbeløb på 200 kr.

Hvis OK kortholderen samtidig får leveret el, udbetales yderligere 5 øre pr tanket benzin eller diesel (det gælder ikke køb af el til biler endnu, men det arbejdes der på hos OK).

Hvis OK kunden har en OK mobil abonnement gives yderligere 5 øre pr. tanket liter benzin eller diesel. Det betyder at klubben kan tildeles 15 øre pr købt liter benzin eller diesel, hvis kortholderen køber brændstof, el og har mobil abonnement. 

Sponsoraftalen betales alene af OK. Som kunde har du ingen ekstraudgifter.

Du kan læse mere om sponsoraftalen her.

Læs mere

Støt Baghjulet

16-03-2023

Støt Baghjulet via dit el- og naturgasforbrug Kære medlem af Baghjulet,


Vi er tilmeldt Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Det betyder, at du kan blive supporter i vores klub ved at købe din el og naturgas hos Energi Fyn. Hvis du vælger produkterne FynskSupportEl og FynskSupportGas, så giver Energi Fyn henholdsvis 2 øre/kWh el og 6 øre/m³ naturgas, som din husstand bruger, til klubben. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. Energi Fyn betaler!  

Det kan nå at blive til mange support-kroner, hvis der er mange, som støtter os. Du kan også støtte som erhvervsdrivende – virksomhedens forbrug må dog højst være 100.000 kWh el og 25.000 m³ naturgas om året. 

Med FynskSupport får du flere fordele:
-   Du får en variabel pris, som giver dig mulighed for at spare på el-regningen, da prisen
    fastsættes time for time. Ved at følge elprisen time for time, kan du se, hvornår på dagen
     det er billigst at bruge strømmen.
-   Din strøm er produceret fra grønne energikilder - helt specifik fra vindmøller.
-   Du er med til at støtte din lokale klub eller forening.
-   Både den grønne strøm og støtten til foreningslivet er uden merpris for dig.

Du kan tilmelde dig på www.fynsksupport.dk og husk at vælge "BAGHJULET", som den klub, du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke får din el eller naturgas fra Energi Fyn i dag. Det koster ikke noget at skifte til FynskSupportEl og FynskSupportGas og abonnementet er kun 15,00 kroner inkl. moms pr. måned, og der er ingen binding.


Du får din el og naturgas leveret på sædvanlig vis, og vil ikke mærke forskel. Du kan læse mere om ordningen på www.fynsksupport.dk. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte bestyrelsen eller Energi Fyns kundecenter på tlf. 70 13 19 00. 

 

Mange hilsner

 

Bestyrelsen

Læs mere

Få navn på din cykel!

17-03-2022

Sæt navn på din cykel, så andre ved hvem de cykler sammen med. Vi er mange i klubben og det er ikke alle der lige kender navnet på den de cykler sammen med.

Hos Lillebælt skilte og print har de tilbudt os at lave et klistermærke i format bxh: 165 x 15 mm.

Klistermærket indeholder også et Dannebrog og hvis du ønsker det en QR kode.

QR koden kan bruges til oplysninger om dit navn, telefon nummer, navnet på din kæreste og hens telefon nummer. Så hvis du skulle være uheldig så kan man let får fat i hende/ham.

Prisen er kr 75 incl. Moms.

Klistermærke i halv størrelse til hjelm uden QR kode koster 49.- og det kan godt bestilles uden at købe et til cyklen også.

Hvis du vil købe et navneskilt så skal du blot skrive en mail til Bodil Demant på bd@lillebaeltsp.dk

Og efterfølgende betale og hente det hos Lillebælt Skilte og print, Strandvejen 14, 5500 Middelfart

 

 

P.v.a. Bestyrelsen

Claus Grøngaard

Læs mere

Lån af cykelstativer

19-01-2021

Vi har placeret en pose ved hver cykelstativ.

Den indeholder alle dele til stativet og skal følge stativet.

Læs her hvordan.

Kontaktpersoner vedr. cykelstativer:

Ivan Strandberg - tlf. 4047 9249

 

Læs mere

Støt dem, der støtter Baghjulet