Landevejscykling i Gruppe D

 

24 TIL 27 KM/Tsadan grupped

I gruppe D cykler de, som ønsker at køre mellem 24 og 27 km/t i snit.

Vi kører 50-70 km afhængig af årstid, vind, vejr og humør. 

Vi kører socialt. Der er altid opsamling på bakkerne. Alle kommer med rundt.

En gang imellem øver vi gruppekørsel med rulleskift mm. Vi har fokus på sikkerhed.

Det hænder vi laver en bakkespurt eller andet sjovt - du kan godt få pulsen op - men der er altid opsamling og rolig kørsel bagefter.

Gruppe D er for dig, der vil have en god og social tur, til tider med indlagt sjov og udfordring.

Vel mødt!

Du kan melde dig ind i gr. D's Facebook side her.

 

 

 

 

Fakta om gruppe D

I gr. D cykler vi, der ønsker at køre med en gennemsnitshastighed på mellem 24 og 27 km/t. Som minimum skal du derfor kunne cykle i 2 timer med 24 i snit, for at kunne være med med i gr. D - og du kan regne med, at vores gennemsnitshastighed ikke overstiger 27 km/t i snit. 

En gennemsnitshastighed er blot den måde, vi i Baghjulet har valgt at opdele vores grupper på. Det siger ikke nødvendigvis noget om, hvor krævende eller let en cykeltur har været. Du kan komme hjem med et højt snit, hvis du cykler en flad tur med vinden i ryggen og et lavt snit, hvis du kører en HÅRD bakketur med masser af modvind. 

Du kan sagtens få gode udfordringer, spændende ture  og kvalitetscykling i gr. D. Vi lægger vægt på god social kørsel, optimal sikkerhed (og det øver vi sammen hele sæsonen). Vi indlægger bakkespurter, træningsøvelser med rulleskift og andet sjov. Du kan opleve langsom cykling på udfordrende passager, men du kan også opleve "sus under vingerne" og god fart på lige transportstykker. Vi samler altid op, når vi har lavet træningsøvelser og sørger for, at alle får pulsen på plads igen. Vi ønsker god kvalitet i vores landevejscykling, vi passer godt på hinanden og har en god kammeratlig stemning hvor nye såvel som øvede medlemmer bliver taget godt imod. 

Vi plejer den gode Baghjuls-ånd :-)

I gr. D motiveres vi af GO TOGETHER - GO FUN - GO FIT og når de 3 værdier oven i købet munder ud i bedre færdigheder på cykel, synes vi det hele går op i en højere enhed. 

Vel mødt i gr. D

KIlde: DGI Hvad motiverer dig i din sport.

Støt dem, der støtter Baghjulet