Landevejscykling i Gruppe A

 

sadangruppea

30 KM/T OG HELST MERE

I denne gruppe cykler de hurtige drenge M/K.

Der cykles intensivt og sportsagtigt.

Ofte med indlagte intervaller og evt. rundstrækninger, hvor alle får mulighed for at presse sig det, man selv ønsker.

På mellemstykkerne køres der i samlet flok. 

Gennemsnitshastigheden ligger på 30 km/t eller mere, således kan farten være væsentlig højere under intervaller,"frit løb", skiltespurt etc., men kun under disse "træningspas".

Samling herefter er en selvfølge!

Der køres 60-90 km i 2½ - 3 timer.

Du kan melde dig ind i gruppe A's Facebook gruppe her.

 

 

Fakta om gruppe A

I gr. A cykler vi, der ønsker at køre intentivt og med en gennemsnitshastighed på over 30 km/t. Vi har ikke nogen øvre grænse for vores hastighed, men kører så intensivt som gruppen kan på dagen. Som minimum skal du være i form til at cykle i 2,5 timer med 30 i snit, for at kunne cykle med gr. A. 

En gennemsnitshastighed er blot den måde, vi i Baghjulet har valgt at opdele vores grupper på. Gennemsnitshastigheden siger ikke nødvendigvis noget om træningseffektivitet eller om hvor krævende en træningstur har været. Derfor kan gruppe A's snit godt være lavere på en aften, hvor vi har kørt intervaller eller andre træningsøvelser, for her rulles der altid ned mellem de hårde træningspas.  

I gruppe A lægger vi vægt på god træningsoptimerering, progression, intensiv og absolut sikker kørsel. Vi indlægger træningsøvelser, der træner alt fra antrit til fart, rulleskift og gruppekørsel iøvrigt.

Har du lyst til at prøve kræfter med gr. A, byder vi dig velkommen til at cykle med. Vi har en kammeratlig tone og vi passer på hinanden.

Men vi går til stålet!

I gruppe A motiveres vi af "GO PRO" - og derfor beder vi dig om at være realistisk i dit valg af gruppe A. På den måde tror vi, at vi får den største glæde ved vores cykelfællesskab.

 

(Kilde: DGI. Hvad motiverer os i vores sport)