Vedr. MTB og Gravel kørsel på Lillebæltstien

 

Ang cykling på Lillebæltstien på stykket fra Middelfart Golf og ud til Gamborg, pånær et lille stykke grusvej ved Ellebækvej, så er der igen kommet flere henvendelser fra kommunen, at der er set cyklister med Baghjulstøj.

Det må IKKE ske. Der er nogle fine skilte der viser hvor det ikke er tilladt, så hold godt øje. Se også tidligere opslag herunder samt kort med afmærkning.

Bestyrelsen

 

 

Kære medlemmer,

Baghjulet har fået en henvendelse vedr. mountainbikere iført Baghjulets klubtøj, som er set køre på den forbudte strækning af Lillebæltsstien. Vi har fået fortalt, at der sågar (i visse tilfælde) er udvist en ikke særlig høflig opførsel, da lodsejerne på området mindede om, at cykling er forbudt på denne strækning. Det kan vi ikke være bekendt.


Vi vil på det kraftigste henstille til, at I overholder retningslinjerne og IKKE cykler på det område, hvor mountainbikecykling ikke er tilladt - det er tydeligt afmærket på ruten og burde ikke være til at overse. Én person i Baghjulets klubtøj, der udviser ufin opførsel falder skidt tilbage på os alle sammen. HUSK DET  -  overhold retningslinjerne og vær høflige og venlige, når I er ude som ambassadører for vores klub.

Bestyrelsen

 

 

HVOR ER DER CYKLING FORBUDT?

Som I kan se på den blå markering herunder, er der tale om strækningen fra Skrillingestrand bag golfbanen og ud til området lige efter Ulvsbjergvej langs kysten. Her må der ikke cykles

Resten af den 23 km lange sti - der jo altså har ligget her altid og længe før nogen fandt på at døbe den Lillebæltsstien, her må folk naturligvis stadigvæk gerne færdes på cykel.

Læs mere om Lillebæltstien her

 

Støt dem, der støtter Baghjulet