KONTAKT

Morten - tlf. 2441 7816
Gitte J. - tlf. 4023 3713
Ellen Marie - tlf. 6133 2136
Gitte H. - tlf. 2029 1854

ADRESSE:

Baghjulets klubtøj kan købes i tøjbutikken Østergades Forsamlingshus Østergade 33.1 Middelfart (Indgang ad hoveddøren eller brandtrappen i slippen).

ÅBNINGSTIDER:

Tøjbutikken har som regel åbent omkring den første i måneden. Åbningstider offentliggøres på forsiden.

SPONSORRABAT:

Opret dig som bruger hos Xtreme og få rabat. Log ind og læs mere: 

x treme

 

 

 

 

BAGHJULETS KLUBTØJ

I 2016 fik vi nyt klubtøj i design fra Extreme. Tøjet er designet af Inge Lynggaard Hansen, i et tæt samarbejde med Baghjulets tøjudvalg. Herunder finder du gældende priser.

Har du evt. en reklamation vedr. tøjet - se link: Reklamation - Xtreme

Ønsker du at købe yderligere Xtreme produkter (sko, hjelm etc.) med 25 % rabat.

Klubtrøjer gennem tiderne - se dem her.

CYKELTRØJE, LANGE ÆRMER

Langærmet cykeltrøje i Roubaix textil. Den opkradsede inderside gør den til det oplagte valg i overgangsperioden mellem efterår/vinter og forår/sommer. Cykeltrøjen har en høj åndbarhed og det elastiske materiale sikrer optimal bevægelsesfrihed og komfort på dine træningsture. Den gennemgående dækkede lynlås giver trøjen en flot finish uden at bryde designet. Ryggen er produceret med 3 åbne lommer, som er nemme at tilkomme. Nederst på ryggen er påsyet et printbart refleksbånd, som øger synligheden i trafikken. For at slutte ærmekanterne helt tæt til håndledene, er trøjen udstyret med en 45 mm bred Roubaix-manchet, som samtidig er behagelig mod din hud.

Pris kr. 560,-

NANO JAKKE

Let allround jakke som beskytter din krop mod forårets og efterårets omskiftelige vejr. Alle dele af jakken er produceret i det vindtætte og vandafvisende eVent materiale, som holder vind og let regn væk fra kroppen, jakken har en ekstra lang ryg, der fungere som skjold for regnen. Foruden evnen til at holde vinden ude, har jakkens materiale også en ekstrem god åndbarhed, som gør det muligt at lade kroppen slippe af med eventuel overskudsvarme. På siderne finder man en lynlås der kan lynes op for ekstra ventilation. Jakken er udstyret med fuld gennemgående tildækket lynlås, som gør den nemmere at tage af og på og bliver holdt på plads af silikonekanten, som er monteret hele vejen rundt i livet. Pasformen er tætsiddende for bedre åndbarhed og at den ikke blafrer i vinden. Specielt ærmerne kan forekomme snævre. Event membranen er i et strækbart materiale, som betyder jakken bliver løsere og mere fleksibel efter et par ganges brug.

For ekstra trafiksikkerhed er baghjulet design udstyret både med et refleksområde på ryggen, og neongul skjold/klap, der vil lyse op og gøre bilister opmærksom på dig.

Pris kr. 960,-

VINDVEST

Fleksibel vindvest med lommer til brug på blæsende og køligere dage. Den vindtætte front holder den kolde luft væk fra din krop, som derved forbliver tør og varm. Ryggen er produceret i Rapid Dry textil (microfiber). Valget af denne textil gør det muligt, at producere vindvesten med 3 åbne lommer, som du kender det fra en traditionel cykeltrøje. Du slipper dermed for at skulle have hånden under vesten, for at hente ting i lommerne. For at holde vindvesten tæt til kroppen, er den udstyret med en silikonekant langs livet. Lynlåsen er gennemgående. Baghjulsvesten er ligeledes udstyret med refleksfelt på ryggen, siderne samt krave og skuldre, hvilket gør dig betydeligt mere synlig i trafikken.  

Pris uden refleks kr. 380,-
Pris med refleks mr. 440,-

BIB-SHORTS

Baghjulets bibshorts er den absolutte topmodel, når det gælder cykelshorts med seler. Bukserne er anatomisk udformet, for at give den bedst mulige pasform under brug. For at give cykelshortsene et ekstra løft, afsluttes benene med et 65 mm bredt stykke lycra med silikone på indersiden.

Pris kr. 560,-
Dame uden sele kr. 520,-

JERSEY

 

Cykeltrøje med Microfiber-tekstil på front og ærmer. Sveden transporteres bort fra kroppen. Huden holdes tør og varm. Ryg og sidepanelerne består af et perforeret textil, som gør det let at komme af med kropsvarmen.
Trøjen er  udstyret med silikonekant i nederste kant, således at stoffes holdes på plads. Ærmet har en lækker elastik-afslutning på kanten, således at ærmet sidder helt tæt til din arm. Et elastikbånd på fronten af trøjen, sikrer at den holdes på plads - selv under ekstreme forhold. Trøjen er produceret med et printbart refleksstykke nederst på ryggen, således at du er mere synlig i trafikken. Lynlås i front er fuldt dækket, så fronten af cykeltrøjen ikke bliver brudt som ved en traditionel lynlås. 3 åbne baglommer giver mulighed for at medbringe energiprodukter, løse ærmer m.m. på turen. I det indbyggede iPod-hul med lynlås, ligger din mobiltelefon godt beskyttet under turen.

Pris kr. 400,-

VINTERJAKKE

Baghjulets vinterjakke med WindOff MAX textil holder vind og regn ude. Den opkradsede inderside holder din krop varm - selv på koldere vinterdage. Sidepaneler og underarme er produceret i Roubaix, som foruden at have en isolerende effekt, også sørger for at lede overskudsvarmen væk fra kroppen. Lynlåsen er gennemgående og tildækket, som på den kort- og langærmede jersey. De 3 åbne lommer på ryggen, giver mulighed for at medbringe energiprodukter, handsker m.m., ligesom den praktiske lynlåslomme er god til blandt andet opbevaring af nøgler. Under lommerne er påsat et reflekspanel, som giver bedre synlighed i trafikken. 

Pris kr. 800,-

TURLEDERVESTGratis turledervest, til alle jer der er turledere. 

BIB-KNICKERS

Anatomiske sele-knickers produceret i Roubaix. Bukserne er oplagt til brug i forårs- og efterårsmånederne, hvor temperaturerne ikke er på sit højeste. Det fleksible og åndbare materiale holder dig varm og tør, mens den ekstra længde beskytter dine knæ mod kulden. Baghjulets bib-knickers er anatomisk udformet, for at sikre en optimal pasform og komfort. Roubaix-selerne med det bredde rygstykke og elastikafslutningen på benene, sørger for at bukserne bliver siddende hvor de skal.

Pris kr. 560,-

BUFF

Buff. Kan bruges som halsvarmer eller som hjelmhue. Klik på billedet og se det i stort format.

Pris kr. 75,-

KASKET

Kasket.

Pris kr. 100,-

VINTERTIGHTS

Anatomiske bib-tights i Windoff Elastic. Den åndbare membran på fronten beskytter mod vind og vand, og gør denne bib-tights model til det oplagte valg på de kolde vinterdage. Som vores korte bib-shorts topmodeller er denne model udformet med anatomiske paneler, som får buksen til at sidde perfekt under din træning.
Bagsiden af buksen samt selerne, er produceret i det varme og åndbare Roubaix. Fodstropperne er med til at sikre at bukserne bliver hvor de skal, så du ikke skal bekymre dig om at de krymper op.

Pris kr. 760,-

CYKELSTRØMPER

Cykelstrømpe med god pasform.

Pris kr. 50,-

 

 

 

 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet