Turlederplan - efterår

28-07-2022

Vi skal have besat efterårets turlederplan. Løbende opdaterer vi planen, efterhånden som vi får turledere ind. I kan se den her.

 

SE TURLEDERSKEMA FOR EFTERÅR 2022 HER

 

Sæsonafslutning - Suppetur

Baghjulet har tradition for at slutte med Suppetur og sæsonafslutning den sidste søndag i september. Men HUSK - det er kun turledersæsonen der slutter. Baghjulet cykler nemlig hele året.

 

Træningstider

Træningstider finder du her  

 

Bliv turleder

Kan du tage en tur? Så meld dig til din turlederambassadør eller skriv til webmaster@baghjulet.dk - så sørger vi for at sætte dig på planen.

Der er masser af goder, ved at være turleder:

 

Særlige ting at huske sig

 

Hvem er min turleder?

Skal du i kontakt med din turleder? Eller vil du bare se, hvem det er, du skal ud at cykle med i dag? Så tag et kig under menupunktet Kontakt. Her finder du oversigten over sæsonens turledere i grupperne A, B, C, D, E og M.

 

Bliv turleder i Baghjulet

Vi opfordrer alle medlemmer til, at byde ind som turleder og hvis du vil læse mere om, hvad det vil sige at være turleder i Baghulet, kan vi anbefale et kig her.

 

Det er god Baghjuls-stil at bakke op om sin turleder

Som medlem af Baghjulet, er vi med i et gensidigt forpligtende klubfællesskab.

Turlederudvalget vil gerne opfordre alle medlemmer i Baghjulet, til at møde op og bakke op om de turledere, der har påtaget sig turlederansvaret. Så blæser det lidt? Eller trækker sofaen? Eller er du fristet af, at tage cykelturen en time senere end officel træning? Så tænk på, at du har en kammerat, der står og venter på dig.

Så mød op - det er god stil og god Baghjulsånd at bakke op om turlederne og om turlederordningen. :-)