Turlederplan - efterår 2021

23-06-2021

Tro det eller lad være - vi nærmer os  slutningen af forårsæsonen 2021. Lige om lidt venter sommerferien og i juli måned cykler vi som bekendt uden turleder.

Dermed er det tid til at få besat turlederplanen for efteråret 2021, så vi alle sammen kan komme ud på nogle fede, varierede cykelture sammen med vennerne fra Baghjulet.

Træningstider finder du her - og HUSK - i efteråret starter ALLE grupper kl. 18 både tirsdage og torsdage.  

Hvis du allerede nu ved, hvilke dage du kan være turleder, kan du henvende dig til din turlederambassadør, skrive i gruppernes nye Facebook grupper eller booke dig på webmaster@baghjulet.dk - så sørger vi for at sætte dig på planen.

 

Se link til Turlederplan for efterår 2021

 

Hvem er min turleder?

Skal du i kontakt med din turleder? Eller vil du bare se, hvem det er, du skal ud at cykle med i dag? Så tag et kig under menupunktet Kontakt. Her finder du oversigten over sæsonens turledere i grupperne A, B, C, D, E og M.

 

Det er god Baghjuls-stil at bakke op om sin turleder

Som medlem af Baghjulet, er vi med i et gensidigt forpligtende klubfællesskab.

Turlederudvalget vil gerne opfordre alle medlemmer i Baghjulet, til at møde op og bakke op om de turledere, der har påtaget sig turlederansvaret. Så blæser det lidt? Eller trækker sofaen? Eller er du fristet af, at tage cykelturen en time senere end officel træning? Så tænk på, at du har en kammerat, der står og venter på dig.

Så mød op - det er god stil og god Baghjulsånd at bakke op om turlederne og om turlederordningen. :-)