Opstartsplan

31-03-2021

Det er blevet forår og vi skal i gang med at cykle igen efter ikke bare en vinterpause, men efter et langt Corona år, hvor vi har cyklet alene eller i små grupper.

Søndag den 4. april kl 09:30 er der officielt opstart i klubben fra Naturcentret, men modsat andre år bliver det ikke en suppetur, da vi ikke kan samles efterfølgende med de restriktioner der er i øjeblikket.

Vi må samles til idræt udendørs i grupper på 50 personer, så derfor glæder vi os til at se så mange som muligt til opstart men med de rammer der er vist i opstartsplanen nederst her.

Nå vi mødes på pladsen skal ALLE respektere at holde afstand, og finde den gruppe i vil køre i ved at følge pilene på tegningen, og dermed undgå at vi står mere end 50 personer i en gruppe.

Grupperne vil sendes afsted med lidt afstand, modsat normalt, så vi ikke på vej ud på turen kører 2 grupper samlet.

Alle skal hjælpe til med at sikre de nuværende restriktioner overholdes, og vi opfordrer til at medbringe mundbind som kan benyttes mens vi er på pladsen.

På turen vil klubben betale for et bager besøg med kaffe og kage, men det kræver der er en i gruppen der vil betale, for efterfølgende at komme forbi kasseren med en kvittering og få pengene refunderet.

Denne opstilling vil gælde ved fremmøde alle cykeldage indtil vi igen må samles uden restrikssioner (Dette meldes ud)

På dagen ved fælles info vil det vurderes om vi kan trække tættere sammen, så alle kan høre hvad der siges.

Vi glæder os til se jer alle igen, og håber det snart bliver ”normale” forhold i Danmark igen