SOMMERGRILL

11-05-2023

Dagholdet inviterer til (den legendariske) SOMMERGRILL onsdag den 31. maj kl. 12.00 i Grimmermosehuset på Kongebrohavnen.


 

 

Prisen for deltagelse er 50 kr., - klubben dækker resterende udgifter.

Vi disker op med lækre kødretter fra grillen, salater og andet godt. Hertil kan nydes øl, vand og sågar vin. Dernæst kaffe og måske en kage.

Tilmelding er nødvendig. Sker som sædvanlig via klubbens hjemmeside under Eventtilmelding. Og husk du skal være logget på hjemmesiden for at din tilmelding går igennem. Login finder du som den nederste af streger oppe i venstre hjørne på forsiden. Herefter finder du Eventtilmelding, også i stregerne i venstre hjørne af siden. Her er der oprettet et Event der hedder Sommergrill.

Sidste frist for tilmelding 25. maj. 

Det er jo en onsdag og vores normale træningsdag. Det er der jo ingen grund til at lave om på. Cyklingen starter som sædvanlig fra Naturcentret kl. 10.00, - tag evt. lidt skiftetøj med.

Vi forventer at se rigtig mange fra Dagholdet, men skulle der være andre klubmedlemmer, der tilfældigvis har fri onsdag den 31. maj, så skal vedkommende være mere end velkommen til at deltage.

Du får god mad og drikke, hygge og snak, - og måske skønsang under de lysegrønne bøgetræer.

Dagholdet - udvalget