Harzen 2023

19-04-2023

Tilmelding og praktiske informationer om Harzen turen 7-10. september.


 

Harzen MTB & Gravel turen

Som vi plejer, arrangerer klubben igen en MTB tur til Harzen, og ligesom sidste år, bliver der også mulighed for at køre Gravel. Det bliver 24 MTB pladser, 10 Gravel pladser. Vi har 14 enkelt værelser efter først til mølle.

Det bliver i år den 7. - 10. september i uge 36.

 

Praktiske informationer

Transporten derned foregår i privatbiler. Vi henstiller til så vidt muligt at fylde bilerne, med 3-4 personer pr. bil.

Vi skal til Dirk Motzkus hotel i Hahnenklee, hvor vi jo nærmest er hjemme, da vi har været her mange gange tidligere. MTB ruterne starter fra hotellet og skal derfor ikke køre bil, før søndag når vi kører hjemad igen.

Vi har værelserne fra torsdag kl. 15 til søndag kl. 13 -  Dirk siger alt stiger helt vildt i Tyskland, så priserne forventes at stige betydeligt i år, derfor vil MTB GPS ruterne fra sidste år bliver genbrugt til fredag, lørdag og søndag.

Gravel ruterne overlades til deltagerene selv at arrangere, da 2022 ruterne ikke var helt så heldigt udlagt. Derfor finder vi selv rundt på dagsturenes strabadser.


Klubturen til Residenz Bocksberg-Blick & St. Florian inkluderer: (www.harz24.eu) :

Der er booket plads til 34 personer, 10 dobbelt og 14 enkeltværelser, så overvej ikke for længe om du skal med.  

I år har vi som nævnt, valgt at genbruge ruterne fra 2022, GPS ruter i Medium & Hård, både fredag og lørdag, som vi selv finder rundt på. Søndagsturen ”Wildemann” kendes fra de tidligere år. Dermed dækkes de tekniske forskellige niveauer mellem M1, M2 og M3 bedst muligt.

 

Kom i god form

Husk at få trænet forud for turstart, ligesom du selvfølgelig møder med en frisk serviceret cykel, der også er testet og helt klar til de 3 dages strabadser!

Turen er en social tur, hvor vi om morgenen opdeler os i 3-4 MTB grupper. Gravel gruppen finder selv på noget.

Der er IKKE udpeget nogen turleder i grupperne. Om gruppen vælger at følge tur forslaget, eller vælger en anden rute, er helt op til gruppen selv. Vi hjælpes naturligvis altid ad, med at komme rundt på ruten! Det eneste krav er, at alle MTB grupper mødes til frokost. Her vil det være muligt at skifte gruppe, eller eventuelt lave en ny gruppe. Gruppen sørger selvfølgelig for alle kommer helt hjem og har en god oplevelse! – Sådan som Baghjulet jo altid kører.

Du skal regne med at cykle ca. 6 timer pr. dag i et meget kuperet terræn. Det er rigtige bjerge i Harzen, og vi skal altså både op og ned ad en del af dem. For din egen skyld, men især også for kammeraterne i gruppen, skal du venligst sørge for at møde op i god form!

Der er næsten altid mulighed for at køre uden om de sværeste passager, og undervejs aftaler grupperne selv hvordan de vil gøre dette.

Når dagens cykeltur er vel overstået, foregår resten af tiden i en afslappet atmosfære, hvor nogle nok nyder den gode lokale "Weissbier” eller en god kop ”Schönes kaffee & Kuchen”, og der fortælles røverhistorier om hvad der er foregået på dagens tur.

Der har efterhånden udviklet sig en lille tradition for, at nogle ankommer så tidligt, så det er muligt at cykle en tur torsdag eftermiddag. (Vi har værelset fra kl. 15). For de der har mulighed herfor, beder vi på tilmeldingsformularen om at angive dette, i forhold til bil inddelingen.

 

Afgang og hjemkomst

Afgang: torsdag d.8 september, med ankomst til Hahnenklee i løbet af dagen/ aftenen.
Hjemkomst: søndag d.11 september i løbet af aftenen.

Ture: Vi cykler altså en lang tur fredag (2 ruter) og lørdag (2 ruter), og en kortere søndag formiddag (1 rute).

MAX deltagerantal 34 personer – efter først til mølle...

Du tilmelder dig, samt betaler, via hjemmeside her, hvor du samtidig skal svare på nogle praktiske spørgsmål.

 

Pris

Vi kan i år tilbyde Harzen MTB turen til den utrolig lave pris af:

Efter vel afviklet 2023 Harzen tur, ansøger vi samlet om klubtilskuddet på kr. 300,-pr. deltager, til socialt fremmende indhold.

Tilmelding er åben til tirsdag d. 30/5-2023 

Bemærk venligst at tilmelding er bindende! Såfremt du er forhindret i at deltage, er det eget ansvar evt. at afhænde billetten. Forvent ikke noget refunderes medmindre der er et overskud.

Har du behov for yderligere information, så kontakt Inge, Henrik eller Jan fra udvalget. Du kan jo også altid høre hvad andre, der har deltaget de foregående år, evt. kan oplyse om praktisk info.

I august vil de tilmeldte få tilsendt mails med den sidste information, indeholdende køreliste, værelsesliste samt ruterne som GPX fil til din Garmin.

 

Tilmelding

TILMELDING UNDER EVENTS - HER

Ses vi i Harzen? - Det håber vi naturligvis!

 

Med venlig hilsen

Harzen udvalget

 

Inge D., Henrik S., Jan P.