Find Baghjulet

Udgivet 22-02-2017, tags: Klubben |

 

DU KAN OGSÅ FINDE BAGHJULET PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi giver en lyn-introduktion til Baghjulets sociale medier

socialmediaicon

Ved du hvor du finder os, på de sociale medier? Hvis ikke, kan du have glæde af denne lyn-gennemgang. 

Alle Baghjulets Facebook grupper er åbne. Nuværende, tidligere eller kommende medlemmer er velkomne til at melde sig ind og følge med i vores aktiviteter.

Alle officielle klubinformationer finder du (selvfølgelig) på www.baghjulet.dk. På de sociale medier, kan alle der interesserer sig for Baghjulet, vores løb og arrangementer frit følge med. Blot du overholder vores regler for god takt og tone (reklame-spam gider vi heller ikke) er du velkommen.

Er du endnu ikke er medlem af Baghjulet, men har lyst til at blive det, håber vi du melder dig ind og engagerer dig i vores motionscykelklub. Herunder får du et overblik over vores tilstedeværelse på de sociale medier.

 

Facebookgruppen "Baghjulet Træning"

I Facebook gruppen "Baghjulet Træning" snakker Baghjulerne løst og fast om deres cykling. Vi deler billeder, informationer og gode råd.

"Baghjulet Træning" er medlemmernes eget uformelle forum. 

 

Facebookgruppen "Baghjulet Dagholdet"

Dette er gruppen, hvor Baghjulets Daghold deler løst og fast om de ugentlige cykelture. Her deles billeder, informationer og gode råd.

 

www.facebook.dk/baghjulet

Dette er Baghjulets officielle Facebook side, som alle fans af Baghjulet kan synes godt om. Lige som hjemmesiden her, har vores Facebook side til hensigt, at give indsigt i, hvad Motionscykelklubben Baghjulet kan tilbyde jvt. klubbens formålsparagraf, som er:

- at dyrke cykling på motionsplan og
- med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben, udvikle medlemmernes lyst til at engagere sig og tage et medansvar i foreningen
.

Vi linker til nyheder og artikler fra Baghjulets hjemmeside og opfordrer folk til at dele, like og kommentere vores indhold.

 

www.facebook.dk/melfarmtb

På Melfar MTB's Facebook side deler vi informationer, billeder mm. om Melfar MTB. Siden kan følges af alle fans af Melfar MTB.

 

www.facebook.dk/tourdevestfyn 

På Tour de Vestfyns Facebook side deler vi informationer, billeder mm. om Tour de Vestfyn. Siden kan følges af alle fans af Tour de Vestfyn.

 

www.facebook.dk/hardtmenhygligt

Hårdt men Hyg'ligt er et åbent træningsarrangement, arrangeret af Baghjulet. På Hårdt men Hyg'ligt's Facebook side, kan deltagere og fans følge arrangementet, dele og like.

 

www.instagram.com/baghjuletdk 

Instagram er en mobiltelefon app, hvor man kan dele billeder, følge hinanden, like og kommenterer.

Bruger du Instragram er du velkommen til at benytte hashtagget #baghjuletdk ved opslag om Motionscykelklubben Baghjulet og derved sprede kendskabet til vores dejlige motionscykelklub.

 

Baghjulet på Youtube

Her lægger Baghjulets sine videoer op.

 

God fornøjelse - og på gensyn på cyklerne!

 

Støt dem, der støtter Baghjulet