Xtreme Melfar 24 2017

Udgivet 20-12-2016, tags: Melfar-24 |

Lidt nyt fra Xtreme Melfar 24, som jo traditionen tro afvikles første weekend i juni, dvs 3.-4. juni 2017. Denne gang falder pinsen også i den weekend, men så er der en ekstra hviledag mandag - både til deltagere og hjælpere.

Alt som det plejer at være

Xtreme Melfar 24 køres igen i år på 3 ruter, hvor man kører omgange. Første rute er dagruten på ca 45 km, som går gennem det smukke Nordvestfynske landskab. Næste rute er natruten på ca 15 km, som er går langs Lillebælt og er temmelig flad. Til sidst sluttes af på vores slutrute på kun 3 km. Slutruten har kun højresving, så der kommer fart på. Alle omgange starter og slutter ved depotområdet, hvor der er et varierende udbud af mad og drikke gennem alle 24 timer.

melfar24 2015 catarina

I depotområdet er der også massage lørdag aften og søndag morgen, og der er ikke mange meter til hvileområdet i hallen eller campingområdet, hvor deltagerne kan stille deres telt eller campingvogn op.

Vores cykelsmed står klar til at hjælpe med tekniske problemer, og tidtagningen leverer mellemresultater undervejs.

Ud over eventuelle reservedele hos cykelsmeden er alt dette er inkluderet i deltagerprisen, således at vores deltagere i virkeligheden blot skal koncentrere sig om at cykle alle de kilometer dehar lyst til. Hvis de har mere lyst til pause er det helt OK, der er plads til cykelryttere med ethvert ambitionsniveau i vores løb.

Nyt i 2017 - 6-timers løb

For nogle år siden introducerede vi en 12-timers klasse for dem der godt kunne nøjes med at have 12 timer til rådighed til at cykle i, og i 2017 tager vi denne ide et skridt videre og introducerer en 6-timers klasse, som skal fungere som en smagsprøve på hvad ultracykling er og hvad det er der gør Xtreme Melfar 24 til noget særligt.

langtur maj15

Ny prisstruktur

Vi har ændret på vores prisstruktur, så prisen for tilmelding ikke som tidligere stiger til 1. april. Til gengæld vil den lækre Xtreme cykeltrøje kun være inkluderet i prisen ved tilmelding frem til 15. marts, som er vores deadline for bestilling af trøjer til levering før løbsweekenden.

Ved senere tilmelding er trøjen et tilvalg til 75 kr, og trøjen vil blive eftersendt omkring 1. august.

haardestecykellob

Ny (eller gammel) tidstager på banen

Vi ved at resultaterne tæller for de fleste deltagere, så vi er glade for at kunne præsentere Events4U som tidtager for Xtreme Melfar 24 2017. 

Events4U har tidligere leveret tidtagningen til løbet og ved derfor hvad det handler om. Vi ved at de kan tælle kilometer, og på deres nye platform er liveopdateringen også på plads.

Tilmeldingen åbner nytårsnat

Vores tilmelding åbner til midnat nytårsaften. Klik ind på www.melfar24.dk

bianchi melfar hjaelpere1

Reserver weekenden

Sidst, men ikke mindst, håber vi selvfølgelig at så mange Baghjulere som muligt vil reservere weekenden til at give en hånd til løbet. Vi glæder os til at lave et godt løb - endnu en gang.

hjaelpertak2

God jul og godt nytår til alle.

Støt dem, der støtter Baghjulet