Mød en turleder

Udgivet 10-11-2016, tags: Turleder |

MOGENS NIELSEN

modenturleder mogensnielsenJeg hedder Mogens. Jeg startede som turleder sommeren 2015. Jeg er turleder i gruppe D, fordi den passer godt til  mit tempo, for når man er turleder synes jeg det er en fordel at have lidt overskud. Så kan jeg bedre hjælpe, hvis der er andre på holdet der hænger lidt. Ofte cykler jeg også med i gr. C.

Hvorfor er du turleder?
I en forening skal man huske at man får det man giver, det kan også være meget lærerigt, især at få alle kommandoerne kommunikeret ned igennem hele feltet.

Hvad er sjovest, ved at være turleder?
Det er sjovt at være turleder, fordi jeg kommer tættere på mine cykelvenner. Som turleder har man jo også mulighed for at lave forskellige opgaver på turen, lære nye venner om rulleskift, ligge på hjul, tegngivning etc.

Hvad er mest udfordrende?
Hvis jeg skal nævne noget, der kan være udfordrende som turleder, må det for mig være planlægning af turen, som jeg bruger lidt tid på. Men kan også være spændende, især kan der nogle gange være lidt udfordrende at undgå alt for meget vejarbejde.

Fortæl noget sjovt
At cykle med et ben, så man virkelig kan mærke virkningen af kliksko ved både at træde og trække, eller når man glemmer klikke ud når man holder stille - det kan jo altid få et smil frem. :-)

Tip til andre?
Det er en fantastisk god måde at komme tættere på ens klub-venner på, det kunne måske være en god ide hvis vi på enten på hjemmesiden eller FB skriver lidt om hvor turen går hen eller uploader turen, så vi ikke kører i den samme retning flere gange i træk.

 

 

Om Mød en Turleder

Hen over vinterhalvåret sætter vi fokus på turlederkorpset i Baghjulet.

I vil, i de kommende måneder, få lejligehed til at hilse på udvalgte turledere fra de forskellige grupper og høre dem fortælle om sig selv og hvordan de løser turlederopgaven, som de frivilligt har påtaget sig i Baghjulet.