Sommerferiebilleder

Udgivet 18-07-2016, tags: MTB | sommerferiebilleder |

I serien af sommerferiebilleder, har redaktionen senest spottet Baghjulsblusen i Varde. Her landede TV2 på Tour i et par dage og Varde Cykelklub arrangerede i den forbindelse et MTB løb, hvor flere Baghjulere deltog.

Ruten, der var 15 km lang, båd bøde på skovterræn med A og B spor, Urban-sektioner, teknikbaner der skulle forceres og var (fortæller deltagerne) hård. Der var mulighed for at køre den lange rute, som var 75 km (for mænd) og 60 km (for kvinder) eller at snuppe den 45 km korte distance.

Herunder er det Louise (eneste Baghjulspige), der øjner lys forenden af tunellen. Fedt billede! Jeg ville gerne have skåret det tættere på Louise, men jeg har lovet fotografen ikke at klippe hans vandmærke væk. Fair nok.

louise tv2paatour

At kalde det her sommerferiebilleder, gøres lidt med blandede følelser.

Også i gør ås-regnede det. Det har været en våd sommer, de seneste uger. Heldigt nok havde deltagerne mulighed for at køre i tørvejr - herunder er Michael på vej gennem Artellerimuseet.

trandberg tv2paatour

Hørt på dagen: "Fed rute", "Det var hårdt", "Av mine arme!" og "Sikke et svineri, derude - det kan da UMULIGT være naturelskende mountainbikere, der smider så mange tomme gelpapirer i naturen?!?"

Støt dem, der støtter Baghjulet