Harzen turen 2015

Udgivet 06-09-2015, tags: Harzen | MTB | Udlandsture |

Harzen 2015

Så er endnu en veltilrettelagt harzen tur over og som alle andre år har den været helt fantastisk, både hvad angår ruter, forplejning og ikke mindst kammeratskab.

Fredag startede med det traditionsrige attack, slaget skulle i år stå på Bocksberg, 7 min. Kørsel fra hotellet. Dvs. at vi startede ud på morgenmads fyldte maver og iskolde ben.

Sejren gik i år til Les Ager, Nikolai Møller på anden pladsen og Allan Staal på tredjepladsen. De efterfølgende placeringer kan ses på hjemmesiden når Jørn Eskelund frigiver listen. Resten af Fredagen stod på en 65 km lang tur og ca 1500hm. Solen skinnede og vi fik bøde lange opkørsler på grusvej og super singletrak når det gik ned af.

Når der var lidt små defekter som vi skulle vente på så kunne tiden jo fordrives ved lidt crossfit eller bare lidt hyggesnak.

Inden vi nåede helt hjem måtte vi lige en tur mere op på brocksberg, så vi kunne prøve downhill banen, eller ihvertfald den lette af dem. Det er som bekendt hårdt at køre op, men det gode humør og belønningen kommer på toppen. Der var vingummebamser til de hårde.

Efter en fantastisk dag på cyklerne sluttede vi selvfølgelig dagen af med dinner hos steffens og efterfølgende hygge i slyngelstuen på hotellet.

Lørdag pakkede vi bilerne for at begive os 30 km syd på hvor vi skulle starte den 55 km lange tur, som indeholdte 1300 hm. Endnu engang startede dagen med en Laaaaaaaang opkørsel der var ved at tage livet af de fleste, men så var benene jo igang og klar til at prøve kræfter med endnu flere op og nedkørsler samt stop og starter for af- og påtagning af regnjakker. Da frokosten skulle indtages var vi alle uden undtagelser godt smurt ind i mudder fra top til tå. Det var godt at spisestedet ved bikepark st. Andreasberg var vant til at få besøg at ikke helt normale mennesker på MTB. De tog det med et smil og vi blev placeret i en spisesal med nappa på stolene, og tro mig der skulle pænt meget rengøring til da vi havde forladt stedet. Endnu flere lange seje opkørsler og nedkørsler der krævede fuld koncentration ventede så vi blev selvfølgelig nød til at have kaffepauser. Og det må bare siges at når folk er trætte og udmattede så vil de gå langt for en kiks.

Tilbage ved startstedet blev der skifte tøj, ikke så meget pjat der var vist ikke noget vi så som vi ikke havde set før 48 mænd og en kvinde. Af med tøjet og på med noget tørt og ikke mindst rent.
Tilbage på hotellet blev der vasket cykler og taget lange varme bade inden middagen blev serveret. En rigtig hyggelig aften med god mad masser af snak, hygge, ikke mindst øl og selvfølgelig en stående applaus til Kim og Bruno

Efter alt for lidt søvn blev det søndag og endnu en lille rute skulle køres. 22 km og 600 hm var planen, men at det stortset var 600 hm over 5 km var ikke lige helt gået op for mig. (Louise kører uden Garmin) Men vi klarede det...

...... og selvom vi i vores gruppe kørte og talte højdemeter, så lykkedes det alligevel at få lokket gutterne med op på brocksberg, så vi kunne tage downhill banerne ned.
Nu var det tid til at pakke sammen og få et godt måltid mad inden vi igen kørte hjem mod vores små bakker i hindsgavl. Tusind tak for en rigtig god tur med masser af MTB og gode kammeratskaber. Tak til Kim og Bruno for igen at have arrangeret en super tur med gode ruter og udfordringer for alle. Vi ses næste år i uge 36.

Desværre udgik, søndag morgen, nedenstående medlemmer af Harzenturen 2015 pga regn- og kuldeallergi. Det skal dog nævnes at to af nedenstående udgik henholdsvis pga defekt cykel (Kim Konradsen) og en pga at hans chauffør havde ovenstående allergi. (Brian Møller)

Dennis p
Lasse oldenborg
Søren Lund
Jan ager
Hans Mogensen
Svend Erik Steensen
Erik Klitholm
Erling hammer
Niels Aagaard
Rene Madsen
Allan Staal
Brian Møller
Chris Johansen
Kim Conradsen
Johnny Grønmar
Ole Bech Hansen

Vi må se om der bliver plads til jer næste år, når nu i ikke gennemførte

Se billeder i fotoalbummet - har du billeder du vil dele, så skriv til webmaster@baghjulet.dk og få koden til vores webalbum.

Vi ses på sporet
Louise

IMG 2324

Støt dem, der støtter Baghjulet