Dagholdets julefrokost var velbesøgt

Udgivet 19-03-2013, tags: Dagholdet | Jul | MTB |

45 var tilmeldt dagholdets julefrokost.

Derfor var overraskelsen stor, da man dukkede op ved Vandtårnet kl. 10 onsdag formiddag til Dagholdets sædvanlige cykeltur, (som skulle give appetit til den efterfølgende julefrokost), og så en lille sluttet flok tohjulere (11 stk) og en enkelt på 4 hjul!

Hvor var alle de andre?

daghold julefrokost12 2
Kun ca. 11 parkede cykler foran grimmermosehuset. De andre kom i bil.

At "festudvalget" havde travlt med juleforberedelserne er jo klart, og at Ib havde valgt bilen denne dag, hmm...., men hvor var så de 29 andre?

Ja, det var der jo selvfølgelig en forklaring på.

Det var godt nok ikke med livet som indsats, men i hvert fald helbredet så, pga. isen under det lette snefald fra aftenen inden, at vi 11 begav os ud i det flotte landskab på Hindgavl-halvøen. Men det var svært at holde varmen i 2 timer, når man er lidt af en kylling og bevæger sig laaaangsomt rundt på stierne.

De dukkede op kl. 12!

Det var så til gengæld ikke noget problem at få varmen nede i Grimmermosehus, hvor alle 45 tilmeldte dukkede op til kl. 12!

Her havde vi nogle rigtig hyggelige timer med god mad, en julesang, Flemmings meget kønsdiskriminerende julehistorie, Roberts ligeså vittigheder, og julekonkurrence. Der var dog det besynderlige, at præmierne i denne konkurrence kun tilfaldt bord 1 - 3. (Søren havde dog chancen en gang, men da Lena hviskede ham et forkert svar i øret, Valgte Søren det andet forkerte! Og serve-retten gik igen til et af de tre førnævnte borde!).

daghold julefrokost12 1
Bag duggede ruder i Grimmermosehuset, onsdag den 5. december. Stemningen var høj.

Derfor, og kun derfor, følte vi os nødsaget til ved vores bord, selv at uddele præmier (løs: snapse).

daghold julefrokost12 3
Skål, Carl Ove!

Selskabet var dog på ingen måde mere støjende end sidste år, har jeg hørt!