Xtreme Melfar 24

Udgivet 07-06-2015, tags: Melfar-24 |

For 12. gang har vi afviklet Melfar 24 - eller som det retteligt hedder: Xtreme Melfar 24. Omkring 370 deltagere cyklede hhv. 12 og 24 timer i den forgangne weekend.

Deltagerne repræsenterede 8 forskellige nationer.  På billedet herunder er det Selina fra Tyskland, der cyklede i 12 timer.

melfar24-2015-selina

I år var vi begunstiget af tørvejr og sol - men til gengæld fik deltagerne en pokkers hård vind at slås med!

melfar24-2015-deltagere

En meget stor mængde friviilige hjælpere besatte 80 arbejdsvagter hen over de 24 timer og der blev knoklet og hygget i lige stor grad.

melfar24-2015-catarina

Og prøv lige et se herunder en flot kage vi fik foråret af en deltager. Håber I nåede at smage den. Den var lækker!

melfar24-2015-kage

Der var ikke såmange Baghjulere blandt deltagerne i år, men til gengæld sørgede dem der cyklede, for flotte resultater. Claus Fly cyklede sig til en imponerende 3. plads i RAAM klassen. 705 kilometer cyklede han og kan dermed stille op til Race Across America, hvis han skulle få lyst til det.

melfar24-2015-claus

Også på kvindesiden var der flotte Baghjulsresultater - Anne Mette Kristensen, som kun har cyklet i et år - kørte imponerende 564 kilometer på 24 timer og sørgede således for at vise de blå klubfarver på podiet.

melfar24-2015-annemette

En lidt chokerende oplevelse, har jeg lyst til at nævne. Vi var ramt af tyveri i år. To kostbare racercykler blev stjålet i nat fra cykelstativerne, hvor de hang mens ejermændene var inde i vores telt for at spise. Cyklernes Garmin var "pænt" pillet af og lagt ved siden af, så de ikke kunne trackes. Ret skræmmende, at så ufine personer har fundet vej til vores fredelige 24-timers løb :-(  det giver lidt stof til eftertanke, at vi skal til at tage forbehold for den slags - måske skal vi til at have vagter på pladsen?

Men bortset fra det, en dejlig weekend og til både deltagere og medhjælpere, der har arbejdet hårdt vil jeg sige: Nyd søndagen. I har fortjent en middagslur i dag.

Støt dem, der støtter Baghjulet