Mallorca turen 2015

Udgivet 01-05-2015, tags: Mallorca | Udlandsture |

Ohøj derhjemme. Det er blevet fredag den 1. maj, uge 18 går på hæld og i skrivende stund er der et døgns tid til 55 Baghjulere forlader øen, efter at have cyklet Mallorca's veje tynde i en uge.

Vi kommer hjem med brune arme og med rigtig mange kilometer i benene. Vi glæder os til at vise jer billeder og til at fortælle jer alle sammen, hvordan vi har haft det, men først skal den sidste afterbiking nydes og de sidste ture på cyklerne skal køres, inden vi drager hjem ad igen.

Til alle deltagere: Tak for en pragtfuld uge i hyggeligt selskab og med masser af det, vi Baghjulere elsker: Dage med timer og atter timer på¨cyklerne.

På gensyn i Danmark.

mallorca15-gruppebillede

Hilsen Mallorca udvalget 2015

Lena, Kaj, Helle, Allan og alle deltagerne.

Pssst...... Med 55 deltagere i 2015, kunne det godt tyde på, at en Mallorca tur har sin berettigelse i Baghjulet. Den glædelige nyhed er, at alt tyder på, vi får en tur igen til næste år. Mallorcaudvalget 2015 takker af nu, men der har allerede meldt sig en fire/seks nye til at stå for turen i 2016 - så sæt et kryds i kalenderen i uge 18 2016 og hold så iøvrigt øje med hjemmesiden her

Mallorca udvalget 2016 består af:

Per Berthelsen
Stig Bramm
Jan Borges
Allan Moss
Ingemann Dahm Nielsen

Støt dem, der støtter Baghjulet