Tak-for-hjælpen-i-året-der-gik Festen

Udgivet 24-10-2014, tags: Naturcentret | tak-for-hjælpen-arrangement | Turleder | Vild-med-Baghjulet |

En undersøgelse lavet sidste år af DGI viste, at danskerne udfører i gennemsnit 125 timers frivilligt arbejde hen over et år.

Med det aktivitetsniveau vi har i Baghjulet, er der sikker mange medlemmer, der bidrager godt til den statistik og i aftes var 55 turledere og udvalgsmedlemmer samlet til Baghjulets årlige tak-for-hjælpen-i-året-der-gik-arrangement.

Du bliver inviteret til festen, hvis du er turleder i Baghjulet eller hvis du sidder i et af vores mange arbejdsudvalg. I år foregik festen på Naturcentret, hvor bordene var dækket flot op til fest.

medhjaelperfest 55

Menuen stod Baghjuler og slagter Leo Engelberg for.

medhjaelperfest leo

Det var super lækker mad!

medhjaelperfest laekkermad

Applausen til Leo var stor, og han returnerede roserne ved at sige, at det var dejligt at kunne servicere alle de klubkammerater, som havde serviceret ham som medlem, i løbet af året.

Der blev skænket øl, vin og vand ad libitum og stemningen var god, da aftenens underholdning blev præsenteret. Speed-snakkende stand-up komiker Torben Chris sørgede for god motion til lattermusklerne.

medhjaelperfest torbenchris

Om Torben Chris står der på Wikipedia:

Kvalificerede sig i 2003 til semifinalen i DM i stand-up med sit 12. show nogensinde. Blev året efter nr. 4 og færdiggjorde sin læreruddannelse. Vandt en talentkonkurrence på Vejle lokal Radio. Blev nr. 3 ved DM i Stand-up og har optrædt adskillige gange på Comedy Zoo mm. Medvirkede i Comedy Aid i ø11 og ø12 og lavede showet Menøs Room i ø11. Og så er Torben Chris (sammen med Thomas Hartmann) værter for Comedy Aid i 2014.

Nu kan han altså føje endnu en optræden til sit CV: Baghjulets medhjælperfest i oktober 2014.

Tak for en dejlig aften!

Støt dem, der støtter Baghjulet