Alpetramp

Udgivet 22-10-2014, tags: | Løb |

Alpetramp 2014 blev en ualmindelig våd omgang.

Dagslang, vedvarende kraftig regn (som de udtrykte det på TV2 vejret samme aften). Såkaldt "farligt vejr" - det var hvad de godt 25 Baghjulere på startlisten blev mødt af.

alpetramp vaad1

Vandet løb i floder ned af de sydfynske bakker (for når det går op, går det som bekendt også ned). Store søer dækkede nogle steder vejene, så vandet stop op over kranken på vores cykler, nå r vi kørte igennem. Deltagerne punkterede på stribe.

alpetramp vaad2

Rigtig mange valgte at udgå. (Nogle af de tilmeldte stillede slet ikke til start! Måske var DE i virkeligheden, de klogeste af os alle?).

Der skal i hvert fald ualmindelig meget stædighed til at gennemføre et motionscykelløb, under de betingelser. Vi cykler sjov! Og til tider var det ærlig talt ikke særlig sjovt i søndags.

Det var synd for det polulære og yderst veltilrettelagte løb, som cykelryttere kommer langsvejs fra, for at deltage i. 1000 deltog i år, vejret til trods.

En ting kan vejret ikke pille ved: Alpetramp er et fantastisk flot motionscykelløb, på en smuk og udfordrende rute. Arrangørerne hos Pedaltramp Sydfyn gør det godt - man får meget, for sit startgebyr, lige fra rundstykker og kaffe får start, varm suppe i mål, lodtrøkningsprømier, tidtagning, billeder til Race Marhalls o.m.m. 

Der er kun en ting at g're - vi må af sted igen til nøste år, for Så dårligt vejr kan det umuligt vøre to år i træk.

Støt dem, der støtter Baghjulet