Harzen turen 2014

Udgivet 27-09-2014, tags: Harzen | MTB | Udlandsture |

Baghjulets Harzen tur 2014

harzen inge1

Baghjulets 2 trofaste arrangører af årets Harzen klubtur på 7. år - Bruno og Kim - altid med højt humør!

I år overgik de sig selv ved at have lavet nogle i særklasse fede spor - og så er det imponerende, hvor meget de formår at inkludere i den relative lave pris vi betaler for deltagelse.

I år startede vi fredag ud med at køre Brocken - arrangørerne mente at nu skulle det være slut med at "fise den af" om fredagen, for at kunne give den gas på Brocken om lørdagen. Så da vi gjorde klar på P-pladsen om fredagen, var der en som altid meget speciel stemning, får afgang hen til Brocken start.

harzen inge2

Formanden i..... Pronghorn tøj.... Carl Ove.... hvor er du? Der er virkelig brug for dig her ;-)

Der er mangle meninger om Brocken, jeg hører helt klart til den gruppe, der mener vi bør bevare den (selvom jeg kører langt bedre op ad Wurmberg ?). Jeg ankom med gruppe 2 som de første til start og besluttede at køre op i forvejen, for at kunne tage billeder af alle der kom ind, og kunne dermed dokumentere rækkefølgen.

harzen inge3-2

Og ja.... Dennis kom op som nummer 2 efter Nicolaj - det kan jeg dokumentere Dennis ;-)

Der blev som altid givet fuld gas op ad Brocken og når folk kommer i mål er der bare en super stemning og meget blandede udmeldinger som:

"F... hvor er den led"
"Det er absolut sidste gang jeg tager den" - det siger denne person hvert år ;-)
"Er den ikke blevet stejlere siden sidste år?"
"Da jeg drejede om X hjørne, troede jeg, at jeg var ved at være der..... men det var jeg langtfra"
"Jeg kan ikke tale nu, så kaster jeg op"
"Fedt den er overstået nu"

Men fælles for alle der er kommet op er, at der bliver heppet max på dem der er på vej op til mål, hvilket får selv de rigtig trætte til at smile.

harzen inge4

Casper, Allan, Lars, Niels og Johnny ved målstregen.

harzen inge5

Michael, Flemming, Brian og Jens på Brocken

harzen inge6

Flemming, Brian, Per (endnu i Pronghorn tøj...), Les og Laurent

harzen inge7

Fællesbillede på Brocken, hvorefter vi kørte hen og fik frokost et fælles sted.

harzen inge8

Det er et rigtigt hyggeligt koncept at alle grupper, uanset tempo, mødes det samme sted hver dag og får frokost - det giver arrangørerne store udfordringer både med ruterne og med at booke til så mange mennesker - men det bliver påskønnet! Om lørdagen blev der dækket op til os udenfor, hvor vi under frokosten blev overrasket af en enorm skylle - alle måtte flygte indenfor eller ind i brændeskuret, men det klarede v i også.

harzen inge9

Brian, Chris, Jan A, Andreas og gruppe 2's rummelige, positive og overskudsagtige turleder AP ;-)

harzen inge11

Og vejret kunne vi heller ikke klage over!

harzen inge12-2

Morten havde tilstrækkeligt lange arme til at vi kunne lave en selfie over dette smukke sted :-)

harzen inge13

Louise kigger tilbage på Chris, der forsøgte at undgå det fugtige tunge underlag ved søbredden, med det resultat at han sank dybere i og måtte have foden dyppet i mudder. Chris var desværre for hurtig til at fotografen kunne nå at forevige øjeblikket.

harzen inge14

Og efter en lang god dag i al slags terræn, er det påkrævet med cykelvask - her er altid kø, men så benytter man samtidig lejligheden til at evaluere dagens oplevelser og ikke mindst..... glæder sig til de kolde øl, der venter.... altså de første er i hvert fald kolde :-)

Lørdag aften måtte vi desværre sidde inde og spise pga. regn - men det blev stemningen da ikke mindre god af, hold da op hvor blev der snakket og grinet - tror man kunne høre os helt op på Bocksberg. Og apropos Bocksberg, så har de lavet det fedeste præparerede MTB-spor - kan varmt anbefales og kan køres af alle - det er kun hastigheden der afgør sværhedsgraden.

Endnu engang tak til alle for en rigtig hyggelig tur, glæder mig allerede til 2015!

Støt dem, der støtter Baghjulet