Tour de Femme 2014

Udgivet 07-09-2014, tags: deltagerberetning | Kvinder |

12 piger fra Baghjulet havde i dag en super god tur til Tour de Femme - hvor de cyklede sammen med 1688 andre kvindelige deltagere. På billedet herunder er de foreviget før starten og traditionen tro opdager vi bagefter, at en tre, fire stykke af os lige er løbet på toilettet.

tourdefemme alle

Vi kørte i flere mindre grupper, sådan som vi nu cyklede bedste. Først kom Nikoline, som kørte sig i top 12. Dernæst Dorthe Schmidt og Helle P. som fulgtes ad. Så kom Dorthe Blom - som (ved at skære et par stykker af de 6 depoter væk), cuttede en hel time af sin tid i forhold til tidligere ...

Men Hindbærsnitterne ved Hov havn gik hun dog ikke glip af.

Dernæst lå en gruppe med Anne-Grethe, Helle S., Inger og Ingers veninde Lisa. På depotet i Odder mødte vi Bananpindsvinet, som netop var ved at blive tanket op.

Den så ikke så glad ud. Anne Grethe mente, at der var blevet trukket lod om at køre i det her kostume og den her tabte:

tourdefemme kedbananpindsvin

Ude på ruten faldt Anne Grethe i snak med Bananpindsvinet og nu undrer du dig sikkert over, hvad de snakkede om?

De snakkede om vores 24-timers løb! Det viste sig nemlig, at Bananpindsvinet kørte 24 timers løb sidste år (måske mødte du den?) og det kom den i tanke om, nu da den så Anne Grethes blå Baghjulsbluse.

tourdefemme agogbananpindsvin

Nu fortalte den, at den skal køre vores 12 timers løb til næste år - så hils på den, hvis du møder den ude på ruten første weekend i juni 2015. Den må gerne klappes og den bliver glad hvis du letter den for en banan - så har den nemlig lidt mindre at slæbe på.

Tour de Femme er pænt kouperet og de 12 Baghjulspiger var glade, da de kom i mål, efter en veloverstået Tour. Se f.eks. Inger her - som var (citat): "Så glad for, det var overstået".

tourdefemme ingerjpg

De sidste Baghjulere blev klappet i mål - det var Lena, Gitte, Irene og Lis, som havde haft alle tiders tur.

Tourdefemme sidsteimaal

Da DE var i mål, faldt den første lille regndråbe. Anne Grethe blev interviewet og havde kun roser til overs for løbet.

tourdefemme interview

Efter Baghjulshygge på plæner og i kaffetelte, kunne vi slæbe vores tunge goodiebags hjem - flere havde sågar flotte lodtrækningspræmier med hjem. Tak til jer alle sammen for en rigtig god dag og tak til Dorthe Schmidt for initiativet og for at være tovholder på turen.