Torsdagsturen

Udgivet 10-04-2014, tags: Træning |

Den nye struktur på torsdagstræningen fik en rigtig fin modtagelse i aften.

Fremmødet var pænt, der var en god opbakning. Johnny Grønmar bød velkommen og beskrev hvad der skulle ske - vi skulle ud i 3 forskellige grupper. En gruppe 1 der ville køre med 30+, en gruppe 2 der kørte med ca. 28 i snit og en gruppe 3 med omkring 25 i snit. 

Johnny fortalte, at torsdagstræningen lægger op til race. Det er tilladt at få pulsen op. Han fortalte, hvordan man havde mulighed for at lade sig falde tilbage til grupperne bagved og hvor der ville blive stoppet helt op, for at samle.

AP fortæller, at de første grupper havde en super god torsdagstur i den nye struktur. Dem med gode kræfter, trak grupperne rundt. Der var frit løb på bakkerne og der blev kørt flyvende rulleskift til UG med kryds og slange - en rigtig god træningstur.

Aller bagerst lå Dorte Schmidt og jeg - vi var gruppe 3, dvs. hvis man lod sig falde tilbage, ville man altså nå ned til os ... sådan ca., når det ikke kunne blive værre ;-)  Vi var klar til at tage os af de "afsatte", men der kom ingen. Vores lille bagtrop havde også en superfin tur rundt på torsdagsturen.

torsdagny

Støt dem, der støtter Baghjulet