Vintercupafslutning

Udgivet 03-03-2013, tags: vintercup |

vintercup3Det blev en rigtig dejlig vintercupafslutning i Augustenborg i dag. Vejret bød på det flotteste forårsvejr man kunne tænke sig. Jeg har aldrig før set deltagerne komme i mål og sætte sig ned på græsset, for at nyde solen, ved en vintercupafslutning. Det så jeg i dag.

Min makker Pia og jeg holdt vores egen lille fest. Det var nemlig vores 10. vintercupafslutning sammen og vi blev foreviget (se billedet til højre af en solbrun Pia (just hjemvendt fra Indien og undertegnede blegfis).

10 år med samme partner - se DET er da noget at fejre!

Nu spekulerede vi på, hvor vi afholdet vores første vintercupafslutning i 2003? Mig hjem og slå op i klubbladet fra marts 2003 - selvfølgelig finder jeg en fin artikel, som fortæller om 28. Baghjulspar (rekord dengang), som kørte vintercupafslutning i GRÅSTEN.

"Det husker jeg godt!", lyder det fra min bedre halvdel (Kaj - ikke Pia). "Det var dengang de stillede nogle rigtig dumme spårgsmål om sønderjyske kniplinger og Gråsten æbler, som vi ikke kunne svare på".

Dagens spørgsmål havde det her jubilerende par en blandet succes med. Men pyt - selv ikke ualmindelig meget trængsel i damernes omklædningsrum (og der var varmt vand - jubiiiiii), kunne ødelægge festdagen. Vi havde en fantastisk tur og for os, er det det, som tæller.

Men fine resultater blev der kørt hjem i år. Inge Dall og Niels Aagaard fik en flot første plads i deres klasse. Kim Holst og Lars haldborg Thomsen fik en 3. plads i deres klasse (ingen billede, de var kørt hjem) og Per Møller Madsen og Nicolai Møller Madsen fik en 2. plads i deres klasse.

inge nielsOg så var der festmiddag. "Hvor ER jeg glad for at se, at DU har fået noget at spise", sagde Jan Ager da han passerede mig og min bugnende tallerken. Jeg tror han hentydede til det år, hvor jeg anmeldte en vintercupbespisning i føromtalte hedengangne klubblad med et foto af et tomt fad og bemærkningen: "Velbekomme bord 1!.

I dag var der grillstegt Vildsvin nok til alle! Bespisning af de mange ryttere blev afviklet stille og roligt og i en rigtig hyggelig stemning. Roser herfra til arrangørerne.

Det har været en helt igennem god vintercupafslutning. Min makker og jeg er klar en sæson mere.

Og sådan en mere kan vi få. Vi har nemlig fået fortalt, at næste års vintercupafdelinger allerede er besat og arrangørklubberne fundet.

 

 

Helle Stougård
 

Støt dem, der støtter Baghjulet