Middelfart Cykel Club

Udgivet 27-01-2014, tags: Løb | venskab |

Vores venner i Middelfart Cykel Club skal være værter ved DM for børn og unge. Klubben er sprunget til i forbindelse med, at en Svendborg klub har måttet springe fra.

Stævnet finder sted den 23.-24. august 2014 og skal køres på ruter med udgangspunkt fra Strib Fritidscenter – samme sted, hvor vi holder Bianchi-Melfar 24.

"Alle kan se frem til et fantastisk Børne- & Unge DM, hvor rytterne vil blive udfordret på teknisk og fysisk krævende ruter, og hvor vi vil lægge os i selen for at alle, såvel ryttere, som ledere, forældre og tilskuere, vil få en masse gode oplevelser," skriver Middelfart Cykel Club på deres hjemmeside.

Middelfart Cykel Club har stået for mange løb og har altid høstet roser for deres arrangementer og ruter. Dog er DM af en størrelse, hvor Middelfart Cykel Club har måttet alliere sig med Middelfart Kommune, lige som vi i Baghjulet, selvfølgelig vil bakke op om arrangementet så godt som vi kan – og skulle nogle af jer sidde og få lyst til at være en del af dette spændende cykelarrangement, vil en hjælpende hånd med garanti blive godt modtaget hos Middelfart Cykel Club.

Børn- & Unge DM er et landsdækkende arrangement, hvorfor der vil komme mange tilrejsende, som skal bo og overnatte i byen og det vil give en masse opmærksomhed til cykelsporten i vores lokalområde.

bornedm

 

Støt dem, der støtter Baghjulet