Nyt startsted på Naturcentret

Udgivet 26-09-2013, tags: Naturcentret |

Den 24. september inviede Baghjulet det nye startsted ved Hindsgavl Aktivitets- og Naturcenter.

Dermed sluttede en mere end 30 år lang epoke i Baghjulet - nu hedder det ikke længere "vi ses broen", men "Vi ses ved Hindsgavl Aktivitets- og Naturcenter". Det er nemlig herfra at Baghjuelt starter sine træningsture tirsdag, torsdag og søndage fremover. (Dagholdet og gruppe F starter stadig ved vandtårnet på onsdage).

I samarbejde med Kommunen har vi fået lavet en flot plads, omkranset af hegn, som fungerer som permanente cykelstativer.

nytstartsted2

Her er der ro og fred - ingen larmende godstog, der forstyrrer formandens velkomsttale. Der er grønt om sommeren og læ om vinteren, nem adgang til de omkringliggende skove for mountainbikerne og lige let adgang, hvad enten medlemmer kommer fra Jylland eller Fyn. Vi får sat markeringer op, som angiver, hvor de forskellige grupper (A, B, C, D, E og M) samler sig.

Om sommeren, er der pludselig mulighed for at slutte turene her, hvis nogen skulle få lyst til det. Måske sidde lidt i græsset på en solskinsdag og snakke, inden man spredes for alle vinde?

Der er i et vist omfang adgang til naturcentret, hvor der er toiletter og mulighed for cykelvask.

nytstartsted4

Det bliver rigtig godt!

nytstartsted5

Henimod 150 Baghjulere var mødt op til åbningsceremonien. Borgmesteren og formand Per Møller Madsen holdt deres taler. Snoren blev klippet og der blev budt på lidt godt til ganen.

nytstartsted3

Allerede 6. oktober, tager vi naturcentret i brug til vores suppetur (som markerer afslutningen på landevejsturledersæsonen. Mere information om det senere.)

Tillykke til Baghjulet, men den fine nye plads.

Tillykke til Hindsgavl Aktivitets- og Naturcenter, som med vores medlemmers brug, helt sikkert for meget mere aktivitet i ind.

Støt dem, der støtter Baghjulet