Klubtøj

Udgivet 10-08-2013, tags: klubtøj |

Der er gode chancer for at se de blå Baghjulsfarver luftet, når Tour de Vestfyn løber af stablen på lørdag. I dag holdt Carl-Ove, Kim og Ellen-Marie nemlig åbent i tøjbutikken og her var der masser af købelystne kunder i butikken. Tøjudvalget langede for 12.000 kr. klubtøj over disken.  

Og som I ved, så er der ikke en krone til klubkassen, når der sælges klubtøj. Tværtimod. Vi sælger klubtøjet til indkøbspris minus 25% - så vores klubtøj - som er af rigtig høj kvalitet - er et super godt køb.

salg 10-8 gratis

Som om det ikke var nok, var der også mulighed for at gå fra butikken med gratis varer - vi har en masse medhjæpertrøjer, som vi giver væk. Flere medlemmer gjorde brug af tilbuddet.

Gitte fik et flot nyt sæt Donna dametøj og Ellen-Marie havde travlt ved kassen. "Betale her, med hjem?" - Man kan betale kontant eller overføre beløbet over netbank, når man kommer hjem. Kunden bestemmer.

Bemærk iøvrigt også de flotte blå bluser, som Ellen-Marie, Kim og Carl-Ove har på , på  billederne her. Det er vores nye medhjælperbluser, som vi skal bruge ved mange forskellige arrangementer i klubben.

salg 10-8A salg 10-8B

På billedet herunder, prøver Elias bukser, mens Kim hjælper til. Hans mor og far fik også nyt cyketøj med hjem.

En ny turleder kom forbi, for at hente en vest. Carl-Ove fandt en størrelse, der passede.

salg 10-8C salg 10-8D

Nu glæder vi os til at se det flotte klubtøj luftet på landevejen.

Støt dem, der støtter Baghjulet