Teknikaften

Udgivet 28-06-2013, tags: Teknikaften |

Per Møller Madsens garage var bygget ud med et telt, for at kunne rumme alle de baghjulere, som skulle komme til teknikaften fredag den 28. juni. Udenfor åsregnede det og teltet var (kva de skrækkelige historier om flyvske cirkustelte, der kollapser om ørerne på folk, i det blæsende danske sommervejr) forsvarligt holdt fast af pløkker og parkerede biler.

teknikaften telt

Indendøre var teknikaftenen i fuld gang. Les fortalte om noget, der i mine ører lød som "slangeløse" dæk. Jeg skal undlade at komme med et deltaljeret referat, men smart så det ud. Les demonstrerede hvordan.

teknikaften slangel�sed�k

Både de breddækkede cykler ....

teknikaften snak

... og racercyklerne, gav anledning til forskellige tekniske emner, som blev vist og demonstreret. På billedet herunder, er emnet justering af gear.

teknikaften racer

Alle havde medbragt et pose specialøl, som blev stillet op, så man kunne smage lidt forskelligt.

teknikaften �l

Og slagter Leos pulled pork blev serveret og fik ben at gå på, mens snakken gik lystigt.

Nogle-og-tredive Baghjulere deltog - men vi var kun 3 piger.

Jeg har hørt en kvindelig klubkammerat sige, at de her teknikaftner ville hun ikke deltage i, for der var GODT NOK for meget "mandehørm". Men piger! Både Birgit, Marion og jeg kan dementere det: De der mænd hørmer ikke når så meget, som man skulle tro. Der hvor jeg stod, mens jeg spiste min pulled pork, overhørte jeg en samtale mellem 2 yngre mandlige Baghjulere. Samtalen handlede om SMÅBØRN og søskende jalousi og søvnløse nætter - så lad jer ikke afskrække en anden god gang. Man kan faktisk sagtens være med.

Teknikaftnerne er både lærerige og helt vildt hyggelige. 

Støt dem, der støtter Baghjulet