Bike Four Peaks - Kongeetapen

Udgivet 07-06-2013, tags: Løbsberetninger | MTB | Udlandsture |

Lars, Les, Inge og Jens kører  Bike Four Peaks (Trans Germany) i disse dage.

Her fortæller Inge om dag 3 - Kongeetapen:

"3. Dagen var Kongeetapen, 2500 HM og 83 km.

Det har været en hård dag, synes nogle af os :-)

Les derimod kom ind 2,5 time før mig og havde både vasket cykel og tjekket ind inden han gik hen til mål for at tage imod os andre. Jeg kørte 6,5 time og er ligesom Lars godt brugt.Vejret var endnu engang fantastisk, høj sol og varme.

image 3

Hver morgen når vi står klar i startboxene spiller de ACDC med Higway to hell lige inden start og det passede ret godt i dag. Den første opkørsel var hæslig.

Underlaget stenet, våd, nogle steder sumpet og solen bagte ned, så det var svært at holde væskebalancen. Jeg lavede den kæmpe fejl at kigge op efter en rum tid -det skulle jeg ALDRIG have gjort. Jeg kiggede direkte op i en kæde af ryttere der bugtede sig som myrer på rad og række i 5-6 forskellige niveauer på vej op ad bjerget. Kig NEEEED NUUUU!

På toppen af første bjerg lå der meget sne op til 40 cm, vi måtte mase os igennem, godt at mange før mig havde gået der, for sporet var trådt for både cykel og fødder. Jeg overvejede at tage nogle billeder, men jeg magtede ikke at tage rygsækken af og finde det frem. Kom til at tænke på at Transalp vil blive dokumenteret godt, for Les vil have oceaner af tid til at tage billeder, når han skal vente på mig :-) Begge nedkørsler var singletracks og super gode at køre. Det er bare fantastisk at kunne køre på så lange single tracks.

Lars er igen på toppen og har avanceret ligesom Jens og jeg også har. Les kørte på KRAFTIG opfordring lidt mere forsigtig end i går, men kom alligevel ind på 4.11 og vinderen på 3.33, sååå ved ikke helt...

Vi har lige alle fire fået en super middag, så nu vil vi lige nyde en sodavand (hele ugens ølration bliver gemt til i morgen) inden morgendagens etape skal nærstuderes.

image 1

Inge"

Støt dem, der støtter Baghjulet