Bike Four Peaks - dag 1

Udgivet 05-06-2013, tags: deltagerberetning | løb | MTB | udlandsture |

Lars, Les, Inge og Jens kører  Bike Four Peaks (Trans Germany) i disse dage. Her kommer en beretning fra deres første dag:

 

"Selvom vi havde frygtet det værste vejr (der er oversvømmelser i området) stod vi op til en let overskyet himmel og da vi var på vej til start klarede det helt op og den skønne blå himmel blev at se. Vi fik justeret vores beklædning.

Vi var tidligt ude af fjerene og fik hurtigt afleveret vores tasker, for at få dem transportet til næste hotel. Vi parkerede bilen og henter den om 4 dage, når vi er tilbage.

Vi var tidligt på den og fik en kop kaffe inden start.

I startboksen fik vi lov at vente indtil klokken blev 10 og startskuddet lød.

Der blev kørt masterbil foran feltet de første 20 km, hvilket gav anledning til en del kaotiske opbremsninger. Da vi endelig drejede ind på sporet gav det mere plads og meget mere ro på.

Opad gik det hurtigt og så var det bare at finde tempoet og klø på. Første stigning var en bred grusvej, som var relativ nem at komme op af.

En lille nedkørsel ledte over i en kort opkørsel, hvorefter det gik nedad igen på en sti, der var godt gennemblødt af alle de vandmasser området har modtaget på det seneste.

Op langs en flod som ledte til dagens sidste op kørsel. 700 hm i et stræk. Ikke nok med den var lang - stigningsprocenterne sneg sig nogle steder op på 16%.

Ned mod mål gik det meget hurtigt på en grusvej,  hvor det var svært at dreje pga små sten, der lå oven på vejen. Inden vi var helt nede kom en stejl og stenet nedkørsel, som var teknisk svær.

Vi sluttede helt af med en lille sti i gennem en skov som endte ved Lofer og dermed mål.

Vi er godt lettede over at slippe gennem dagen med kræfterne i behold. Nu skal der gøres alt,  for at blive klar til morgendagens etappe.

Der er højt humør og god stemning fra alle mand og dame."

Live Page fra dagen her.

transgermany 2013A

Støt dem, der støtter Baghjulet