Bianchi-Melfar 24

Udgivet 04-06-2013, tags: Melfar-24 |

Hermed en stor tak, massive skulderklap og masser af ros til løbsudvalg og medhælpere ved den 10. udgave af Bianchi Melfar 24.

Vi fik lavet et godt løb igen. Ganske enkelt verdensklasse, og det er jeg også ret sikker på at vores deltagere og hjælpere har oplevet. Præsidenten fra RAAM Fred Beothling kunne fortælle, at Bianchi-Melfar 24 nu er verdens 2. største qualifier løb.

I har allesammen gjort en stor indsat og har sprunget frisk til med løsning af alverdens opgaver.

hjaelpertak1

En særlig tak til Løbsudvalgt, som har været i gang hele året.

Hans var en fremragende campingfatter og kosteholder. Skiltene var der heller ikke noget at udsætte på.

hjaelpertak2

Kaj var bare over det hele og som sædvanlig god til at tage beslutninger og skære igennem.

Nikoline leverede varen. Eller varerne. Der var vist ikke noget overhovedet, der ikke var som det skulle være. At vi kørte tør for cola betyder bare at vi skal have 20% mere næste år, det er åbenbart blevet mere populært. Stor ros til den nye spegepølse :o)

hjaelpertak4

Per Møller Madsen fik lavet en god plads og afspærringer, og ikke mindst trak han igennem og fik ryddet helt op søndag. Det siger vist alt, at han var stadig ude ved hallen søndag 18:30. da jeg afhentede hoppeborgen...

hjaelpertak6

Jan A og Anne-Marie: Dejlig mad, smil og styr på det hele. I og jeres crew leverer brændstoffet, og I gør det godt. De nye væskereoler fungerer fint for deltagerne.

hjaelpertak5

Helle knoklede i indskrivningen og er en af dem, hvor løbet ikke er overstået, bare fordi vi er færdige med at rydde op. Hjemmesiden skal lige opdateres med diplomer, fotos og måske også en løbsberetning?

Mig selv: Der var ros til de nye ruter. Det var jeg slet ikke sikker på at de ville få, men det fik de.

Løbsledelsen har mange opgaver den kommende tid, inden vi kan lægge dette års løb bag os.

Endu engang STOR tak til alle!

PS. Der ligger et par tusinde billeder til gennemsyn her :-)