Fra Aagaard til Aagaard

Udgivet 28-04-2013, tags: Bjerge | Mallorca | Udlandsture |

Fra Aagaard til Aagaard

I 2008 blev Baghjulets Mallorca Sølvfad opfundet i forbindelse med en klubtur til - netop - Mallorca. Siden da har de Baghjulere, der har mødtes på Mallorca i uge 17, givet sølvfadet videre til en klubkammerat, som var udvist god klubånd på turen.

De Baghjulere der var på Mallorca fik en fin cykeluge - men desværre havde vi ikke helt vejret med os i år. Derfor fik mange ikke cyklet de kilometer, de havde håbet. Bla. blev den lange Kongeetape fra Andratx helt aflyst pga. vedvarende, silende regn i bjergene.

ærgerligt, men sådan er vilkårene. Vejret er vi ikke herre over.

Niels Aagaard, som fik Mallorca sølvfadet sidste år, havde sørget for, at fadet kom med til Mallorca igen i år.

Fredag aften, blev sølvfadet uddelt - og i forhold til i 2008, havde Baghjulerne rigtig mange tilhørere til udnævnelsen: Dini Tours havde nemlig så mange som 200 gæster på Mallorca i denne uge og de måtte pænt tie stille og lytte med , da Brian Sørensen fra Baghjulet holdt talen om vinderen af vores Mallorca Sølvfad, i den godt fyldte spisesal.

Og Brian holdt en flot tale for Arne Aagaard Kristensen.

 mallorcasolvfadet 2013 arne

For fadet gik nemlig fra en Aagaard til en anden Aagaard (og nej, så vidt vides er de ikke far og søn).

Arne Aagaard Kristensen fik fadet, fordi han er en god kammerat, som altid på tager sig en opgave med frisk mod. Han bidrager til fællesskabet i en god og positiv ånd. Han hjælper sine klubkammerater og medcyklister overalt hvor han kan.

En god Baghjuler og en rigtig værdig vinder.

Der var stor applaus til Arne, som nu kan fragte sølvfadet med hjem og lade det pryde kaminhylden indtil næste års Mallorca tur.