Tak for i år!

Udgivet 30-09-2024, tags: Suppetur | sæsonafslutning |

Turledersæsonen 2024 er slut og traditionen tro rundede Baghjulet sæsonen af med en Suppetur. Her mødes alle grupper efter træning, til en omgang suppe og en snak på kryds og tværs. Vi ønsker hinanden tak for en god sæson.

90 Baghjulere deltog i arrangementet, som kunne gennemføres i det flotteste sensommervejr. Det er en utrolig flot tilslutning.

Tak!

Tak til de hjælpere der stillede op og lavede suppe til os. 

Bestyrelsen vil også gerne sende en stor tak til alle de turledere, som har stillet sig til rådighed i sæsonen. Tak til turlederudvalg og turleder ambassadører for jeres arbejde med at sammensætte en turlederplan.

Turledersæsonen start op igen første søndag i april - helt præcis søndag den 6. april 2025. Så er der allerede noget at glæde sig til igen. 

 

 

Baghjulet cykler hele året

Men HUSK - læg ikke cyklerne for langt væk. Der er masser af mulighed for, at holde formen ved lige hen over vinteren. Baghjulet cykler hele året. Læs mere her på hjemmesiden om de tilbud vi har og hold dig opdateret i vores facebook grupper, hvor vi vinteren igennem offenliggør arrangmenter og ture.

Bestyrelsen

 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet