Dagholdet

Udgivet 23-05-2024, tags: dagholdet | sommergrill |

Dagholdet har endnu en gang afholdt en dejlig "Sommer-grill" arrangeret af Dagholdsudvalget, i år igen i fint dansk sommervejr 🌞

To af holdets flittige deltagere havde guldbryllup i dag og derfor blev hele dagholdet sat på prøve. Der skulle indspilles og optages lidt skønsang til guldbrudeparret, Lone og Erling, som i anledning af deres store dag, ikke kunne deltage i sommergrill.

 

Fakta om dagholdet

Dagholdet blev til i 2009, da en flok Baghjulere oprettede holdet fordi de havde lyst og mulighed for at cykle onsdag formiddag. Siden da har en stadig voksende skare af cykelenthusiaster mødtes hver onsdag kl. 10:00 til en cykeltur. Dagholdet skabte hurtigt nye traditioner, den årlige sommergrill er bare én af dem. Også Cykeljul (julefrokosten) samt årlige weekendarrangementer og ture, har været på programmet i alle årene. Kun afbrudt af corona-perioden, har dagholdet stået last og brast om deres arrangementer og skabt et utal af gode og sociale cykelarrangementer for alle, der har lyst til at deltage. Dagholdet er for alle de medlemmer, der har lyst til og mulighed for at cykle onsdag formiddag kl. 10.00. Gruppen cykler opdelt i grupper på D, E og F niveau og deles om turlederordningen.

Støt dem, der støtter Baghjulet