Mallorca 2024

Udgivet 27-04-2024, tags: Mallorca |

I lørdags vendte 18 Baghjulere hjem fra endnu en succesfuld klubtur til Mallorca. 

På den absolutte positiv side, kan vi fortælle om vores tur:

  • At vi fik kørt mange kilometer og mange højdemeter i grupper B/A, D/C og F/E. Det forlyder, at alle fik de kilometer ud af turen, som de kunne tænke sig - flere har store cykelmål på programmet denne sommer og træningen kom i hus. Andre havde personlige mål, der blev nået. Enkelte var på Mallorca for første gang og oplevede øens fantastiske cyketerræn. Mallorca er en fantastisk cykellegeplads!
  • At vi var en tæt og supersocial gruppe, der råhyggede sammen om aftenen på hotellet, på tværs af grupperne, i sports- og poolbar, ved vand og strand og på cyklerne.
  • At alting bare klappede. Dortes store forarbejde var på plads, vi hjalp hinanden på kryds og tværs og mange tog ansvar for turlederrollerne.
  • At vi har heldige med vejret - og KUN blev begrænset af kulde, regn og kold blæst i 2 dage. Vi fik 5 solrige cykeldage i uge 17 2024. Hvor heldig kan man være?
  • At vi fik Allan godt med hjem, trods sit solouheld, der kostede ham en tur på hospitalet. Uheld vil vi ikke have, men når det er ude, er det trods alt godt at det ikke gik værre. Vi ønsker Allan god bedring med den lille fraktur han pådrog sig.

En kæmpestor tak til Dorte, for at tage initiativet til Mallorca turen 2024 og fascilitere rammerne for os. Tak til Kaj for hjælp til ruterne. Vores Mallorca rute-kartotek bliver kun mere og mere udbygget. 

Og endelig - en stor tak til alle deltagere, som bidrog til fællesskabet med godt humør, engagement og ægte Baghjulsånd.

Støt dem, der støtter Baghjulet