Aktivitetsprisen 2023

Udgivet 15-03-2024, tags: aktivitetsprisen | Dagholdet |

Der var plads til store grin hos damerne i Daghold-udvalget, Jette, Karin og Jeannie og den afgående formand Jens Pasgaard, da Jette, Karin og Jeannie på vegne af udvalget modtog Aktivitetsprisen 2023. Måske var det formandens joke om, at de ikke behøvede at aflevere "dokumentation" for, hvad de brugte gavekortet til?

Med gavekortet fulgte den velfortjente anerkendelse, som Aktivitetsprisen er. 

Baghjulets Daghold er populært. Så populært, fik generalforsamlingen at høre, at hvis man møder til formiddagskaffe den første onsdag i måneden kl. 9.30 (som der er tradition for) - så skal man være heldig at få et rundtstykke. De andre kom nemlig allerede kl. 09.00! For det sociale samvær omkring kaffe og rundstykker vil ingen gå glip af. Efter kaffe og rundstykker cykler "de fleste" en tur bagefter.

Ud over den månedlige formiddagskaffe, samles Dagholdet om cykling i grupperne F, E og D hver onsdag formiddag kl. 10. Gruppen har flere ture på programmet året igennem - i 2023 var der en cykelferie i Lübeck, samt en Sommertur. Og her er det om at være hurtig , når tilmeldingen til deres ture åbner. Det er nogetlunde som at skulle bestille billetter til en Bruce Springsteen koncert - sid klar ved tasterne, ellers kan man godt glemme at få billet!

Et stort tillykke til Dagholdet med den fornemme pris.