Dagholdets Cykel Jul

Udgivet 29-11-2023, tags: dagholdet |

Intet slår deltager-tilslutningen i Baghjulet som Dagholdes arrangementer, f.eks. den årlige Cykel jul. En tradition der blev startet op allerede det først år, Dagholdet eksisterede tilbage i år 2010. Historisk var Cykel jul noget med frokost efter cykelturen, men ad åre er det koncept blevet suppleret med vandretur (efter sigende fordi nogen ikke gider sidde og spise julefrokost i deres svedige cykeltøj).

I år var årets gåtur var delt op i 2 etaper. 1. etape tog Børge Iwersen sig af. Den gik langs Havnen til Kongebrogaarden videre til Børge og Karins hyggelige have, hvor der var arrangeret Bålsted så alle deltagerne kunne varme sig lidt i det kolde men særdeles flotte vintervejr. Ligeledes var der " iskolde drikke ". Dejligt pitstop - tak til Børge og Karin.

Efter en livlig snak omkring bålet tog vi fat på 2. etape Hvor CO var turleder på en nem, men lidt glat tur uden højdemeter. Traditionen tro gik den forbi stien ved Fænøsund hvor der ikke var behov for pause for det friske fodfolk. Målet i Østergade blev nået præcis kl. 12.00 til Toastmasteren store glæde.

Tak til arrangører og tovholdere for en god dag.

Støt dem, der støtter Baghjulet