Vintercup

Udgivet 06-11-2023, tags: Vintercup |

Så fik vi taget hul på Vintercup Sæsonen 2023/2024. I går var sæsonstart med første afdeling af cuppen, kørt med udgangspunkt fra Bredsten Hallen ved Vejle.

Og sikke en flot cykeltur! For dem der havde overskud til at kigge op, stod skovene omkring Vingsted og Ødsted i de flottes efterårsfarver. Vejret holdt tørt og underlaget var fast. Jeg deltog på min gravelcykel for første gang og gravelcykler var der mange af.

Arrangørerne fra Vejle Cykel Motion havde sørget for et godt og udfordrende kort, gode (og svære!) spørgsmål, struktur og god styring på det hele.

Hvor er det dejligt at være i gang igen.

Der er meget, man skal være god til, når man cykler Vintercup. Man skal kunne finde vej – læse et kort og navigere. Man skal finde posten, altså den rigtige post som hører til ens bane. Man skal kunne svare rigtigt på spørgsmålet. Man skal KLIPPE rigtigt i kortet og – nå, ja – så skal man kunne nå hjem indenfor de 90 minutter, man har til rådighed, til at lede efter de 12 poster. Der er rig mulighed for at få sved på panden.

Det er god træning og så bliver aldrig kedeligt!

Billedet herover: Inge og Randi fra Baghjulet klar til start. Det er Randi's debut i Vintercup.

Fra Baghjulet deltager i år 34 medlemmer, dvs. 17 hold. Heraf er vi 8 kvinder, 2 damehold, resten mixhold og herrehold. Det er faktisk noget nær halvdelen af, hvad vi har været. Det behøver ikke være nogen ulempe, at deltagerantallet er faldet. Det giver lidt mere plads og så starter holdene fra samme klub noget lunde samtidigt. Det betyder at vi mødes, både før og efter start – og i øvrigt også ude på ruten.

På gensyn om en måned. 3 december går turen til Børkop. Vi glæder os allerede.

 

Helle Stougård

Støt dem, der støtter Baghjulet