Sæsonafslutning

Udgivet 01-10-2023, tags: bestyrelse | sæsonafslutning |

Så er turldersæsonen 2023 slut. I dagens anledning bringer vi her på siden det nyhedsbrev, som bestyrelsen i dag har sendt ud til alle medlemmer på mail:

 

 

Kære medlemmer,
I dag sluttede vi turledersæsonen og kørte den traditionelle Suppetur. Til dem af jer der deltog i formiddags: Vi håber I havde en god tur og at I fik rundet godt af. Tak for suppe til de frivillige hjælpere fra Dagholdet, der servicerede os.
 

Velkommen til de nye

En særlig velkomst skal lyde til alle jer, godt 40 nye medlemmer, som vi har fået år til dato. Vi håber I er blevet taget godt imod og er kommet i gang på cyklerne i klubben. Husk, at hvis I har spørgmål eller kommentarer, er I altid velkomne til at kontakte bestyrelsen.
 

Tak for indsatsen

Bestyrelsen vil også gerne sige tak til alle jer medlemmer, der på forskellig vis har gjort en indsats i klubben hen over sæsonen - i udvalgene, som hjælpere og ikke mindst til alle jer turledere, som er trådt til ude på turene. Vi må ikke glemme at turlederfunktionen er en del af Baghjulets DNA, og at det er vigtigt for os, at kunne tilbyde denne mulighed.  Cykel-mulighederne i Baghjulets regi fortsætter naturligvis i vinterhalvåret. Hold øje med hjemmesiden og Baghjulets Facebook grupper, hvor ture og arrangementer slås op. Du kan stadig møde op til en cykeltur søndage kl. 9:30. De fremmødte kører blot uden turleder.


Klubtøjet

Tøjbutikken holder åbner onsdag den 4. oktober, mellem kl. 17 og 18. Her er der muligheder for at købe klubtøj. Der er fyldt op på hylderne til efterår og vintersæsonen.
 
Se alt klubtøjet her.
 

Nyt fra depotet på Staurbyvej

Brug af Baghjulets grill til diverse Baghjulsarrangementer,  foregår nu ved booking over hjemmesiden, i lighed med cykelstativerne. Skal I bruge Baghjulets grill til et Baghjuls-arrangement, skal I gøre som følger:
•    Log in på hjemmesiden under "min profil"
•    Under menupunktet ”om os” finder du undermenupunktet "Udlejning". Her booker du materialet.

Bemærk - Udlejning af klubbens udstyr er kun til anvendelse for aktiviteter i klubregi.

 
Klubtilskud

Klubben betaler rigtig mange tilskudspenge til endags- og flerdagsarrangementer. I 2023 er der f.eks. udbetalt klubtilskud for et beløb på over 100.000 kr. Bestyrelsen vil gøre meget for, at denne mulighed fastholdes, så længe klubben har midlerne til det. Men vi vil også gerne minde jer om, at Baghjulet gerne ser, at medlemmer der deltager i klubtilskudsberettigede arrangementer, møder op i klubbens tøj. Det er god stil at støtte sin sponsor og bakke op om sin klub - vores klubtøj har en stærkt og positiv signalværdi, som er en vigtig del af klubbens visuelle identitet. Det håber vi, at I medlemmer vil støtte op om, når I er med på tilskudsberettigede fællesture. I den forbindelse skal iøvrigt lyde en stor tak til vores tøjudvalg, som har gjort et kæmpe stykke arbejde med vores klubtøj og som med vores "Ltd. Edition"-sæt, som vi tilbød i foråret,  har lagt sig i selen, for at imødekomme vores forskellige smag og behov. 

Tak for det! 

Kamera til markedsføring af aktiviteter i klubben

Baghjulet råder over 1 stk. Garmin-kamera, som allerede benyttes flittigt i klubben. Bestyrelsen er blevet opfordret til at købe yderligere et kamera, således at flere af klubbens mange arrangementer kan blive foreviget og markedsført i og uden for klubben. Det kræver dog, at interessen for at anvende kameraet er til stede. Derfor opfordrer bestyrelsen til,  at de af jer der har lyst til at bruge tid på film og foto melder tilbage til os, så vi kan vejre om der er stemning for, at vi investerer i endnu et kamera. Skriv til formanden@baghjulet.dk hvis du er en af dem, der gerne vil bidrage med film og foto, så vi kan se om det giver mening at købe et kamera mere.
 

Tak for hjælpen-arrangement

Er du turleder? Eller er du frivillig hjælper ved én af Baghjulets mange arrangementer? Eller sidder du i en af Baghjulets mange arbejdsudvalg? Så inviteres du til Tak for hjæpen-arrangement, som i år er foredrag med Dennis Ritter, efterfulgt af klubhygge. Læs mere om arrangementet på hjemmesiden.
 
Til slut - kig i kalenderen og på www.baghjulet.dk - der er flere gode vinterarrangementer, I kan deltage i.

 

 

Bestyrelsen

Støt dem, der støtter Baghjulet