MTB by Night

Udgivet 24-03-2023, tags: MTB-by-Night |

Tirsdag den 21. marts holdt Baghjulet sæsonafslutning på den ( .. tæller på fingrene) 16. MTB by Night sæson i Baghjulets historie.

Sidste afdeling for i år blev kørt i Madsby Parken. Vi startede med lys fra himlen og sluttede med lys fra cyklerne.

Gennem vinteren har vi kørt hver 2. tirsdag i Middelfart og hver 2. tirsdag i Madsby Parken i Fredericia. 1 times tons på en fast og ikke teknisk rute, hvor både mountainbikes og gravelcykler kan komme rundt. Det er god konditionstræning og en hyggeligt aften med gutter og gut-inder.

I år havde vi nyt starttidspunkt. En brugerundersøgelse på Facebook stemte nemlig for, at vi flyttede starttidspunktet frem til kl. 18.

Tilslutningen er stadigvæk ikke helt oppe på det niveau vi havde før Coronaen, eller som "i gamle dage" hvor vi har talt helt op til 50 deltagere på en aften. Men måske kommer det? MTB by Night er et åbent arrangement, hvor der er tradition for at inviterer naboklubberne med. Der er således både deltagelse fra Fredericia Cykel Club og fra Fredericia Triathlon Team.

 

Fra dem der deltog, er der dog tilfredshed og tak til arrangørerne i MTB udvalget - bla. til Jørn Eskelund, som har trukket et læs i forbindendelse med arrangementet.

 

En stor tak til Jørn Eskelund for sin store indsats med at tilrettelægge MTB by Night, rute fremvisning, med at lægge markeringspinde ud før start, så vi næsten ikke kan køre forkert og ikke mindst afslutning ceremoni med flødeboller, kaffe og kakao, TAK. Søren.

 

 

Historie

MTB by Night i Baghjulet blev kørt aller første gang en mørk og regnfuld tirsdag aften, den 17. januar 2007 i Madsby Parken. Initiativtageren til det, der skulle vise sig at blive et fast, succesfuldt og bæredygtigt Baghjuls-arrangement var Baghjulets Bruno Hausgaard, som gerne ville ud og køre MTB tons og gerne ville have klubkammeraterne med. Siden da, har vi haft fast tradtion for 1 times MTB tons tirsdag aften i vinterhalvåret, skiftevis i Middelfart og Fredericia. MTB by Night er supergod konditionstræning. En times tons med fuld damp og pulsen oppe, i frisk luft og i gode klubkammeraters selskab. MTB by Night sæsonen følger vintertid.

Støt dem, der støtter Baghjulet