Slides fra klubaften

Udgivet 13-01-2023, tags: Klubben | træning |

Niels Ørtenblad er professor og forskningsleder ved SDU’s Enhed for Muskelfysiologi og Biomekanik på Institut for Idræt og Biomekanik, hvor han forsker i muskelfysiologi og udtrætning hos eliteatleter. Og så er han motionscykelrytter lige som os. Til dagligt cykler han vores Odenseanske kollega-klub CMO.

Onsdag den 11. januar besøgte han Baghjulet. Vi havde inviteret ham til at komme til vores klubaften, hvor han holdt et indlæg om cykelmotion, træning og energi på turen. Vi cykler for sjov, men hvad er det egentlig vi får med i købet som bonus og som gør en masse godt for vores krop?

Mere en 90 medlemmer mødte op til temaaftenen.

Udover Niels Ørtenblads indlæg også indeholdt et indlæg om cykeltøj ved Kongsgaard samt et foredrag af Jonas Lindberg om MTB cykling - Jonas er nemlig dansk mester.

Kunne vi bruge det til noget? Også selvom vi ikke er elite-cykelryttere, der skal træne op til de løb? For "Vi cykler for sjov!" ?

Svaret er ja.

For det bliver rigtig meget sjovere at cykle, når formen er god og kræfterne rækker, hvad enten ens mål nu er Mallorca, Toscana, Lübeck, Harzen - eller bare at have luft til den næste cykeltur med venner i Baghjulet.

Du kan downloade Niels' slides fra tema-aftenen her.


Programmet 11/1-23

1. Velkommen
2. Niels Ørtenblad indlæg og spørgsmål/uddybning indtil cirka kl 20:10
3. Pause med øl og vand,
4. Peter Kongaard og Jonas Lindberg fra Xtrem om tøj og MTB.
5. Tak for i aften kl 21.25

 

Tak for en hyggelig temaaften i Baghjulet

 

Støt dem, der støtter Baghjulet