Tour de Vestfyn

Udgivet 18-08-2022, tags: Tour-de-Vestfyn |

Så kan vi se tilbage på et veludført Tour de Vestfyn, afholdt for 32. gang siden starten i 1989. I år havde vi 594 deltagere ude at cykle og ja, vi har før været mange flere, men efter Corona-pauser mm. kan vi ikke være andet end godt tilfredse med den fine opbakning vi fik. Det lykkedes os at skabe en oplevelsesrig cykeldag for dem, der kom!

Det fungerede super godt at være på Kulturøen.

De 5-naturskønne ruter fik masser af roser, sikkerheden var god og forplejning og serviceniveau fra Baghjulets hjælpere helt i top.

Byens forretningsliv syntes godt om form og tur gennem gågaden. Det er besluttet at konceptet gentages til næste år.

Vi har sendt evalueringsskema ud til deltagerne og vi har fået mange gode tilbagemeldinger og input til forbedringer. Vi tager det hele med os til næste år. 

Alt i alt en dejlig dag.

Fra Tour de Vestfyn udvalget skal lyde en kæmpestor tak til alle jer, der fik det hele til at ske før, under og efter løbet. Tak for jeres indsats! Hvis I ikke allerede har set det, så har vi i dag åbnet for tilmeldingen til vores "Tak for hjælpen Fest" og I er inviteret med!

Vi glæder os allerede til at lave Tour de Vestfyn igen til næste år.

Og til næste år går vi i gang med forberedelserne i lidt bedre tid. For ja - som bekendt måtte vi aflyse nogle af de tiltag, vi havde planlagt i ugen op til Tour de Vestfyn. Det var rigtigt ærgerligt. Vores gode ambitioner fejlede i hvert fald ikke noget. Nu sunder vi os lidt og lærer af det til en anden gang.

Endnu engang - tak for i år, tak for hjælpen. Vi håber I vil være med igen til næste år.

 

Tour de Vestfyn udvalg og Bestyrelse