Jubilæumsdagen

Udgivet 16-05-2022, tags: jubilæum | Vild-med-Baghjulet |

Den 15. maj fejrede Baghjulet sin 40 års fødselsdag. Det blev en rigtig hyggelig fødselsdag!

Vi mødtes alle sammen før træning til rundstykker, kaffe, fødselsdagskage og levende musik. Snakken gik lystigt i det dejligt solskinsvejr. Det er altid hyggeligt, når vi engang imellem ses og mødes alle sammen på tværs af grupperne.

Da klokken nærmede sig afgang for cykelturene kl. 9.30, trak alle medlemmer ned til parkeringspladsen. Her holdt formand Jens Pasgaard sin jubilæumstale og han lovede at gøre det kort, for mange var nok ivrige efter at komme ud på cyklen i det gode vejr.

Formanden overrakte en flot kunstgave til stifter Carl Ove Knudsen, som var ham der for 40 år siden, fik den gode idé at starte en motionscykelklub.

Det fine cykel-kunstværk kan nu pryde Carl Oves kaminhylde til evig tid til minde om dengang han fik sin gode idé.

Efter formandens tale var det afgang ud i grupperne. Turlederne blev råbt op og vi delte os i grupperne A, B, C, D, E, F og op til flere mountainbikegrupper.

Ud i det dejlige søndagsvejr gik cykelturene.

Ca. hen ad klokken 12 mødtes alle grupper igen, denn gang i mål hos Leo & Pia (AKA Slagteren på Odensevej). Her var den røde løber rullet ud for os.

Leo og Pia havde åbnet pølsevognen og køen var lang, for cykling giver en god appetit. Og en naturlig tørst og fadølsanlægget var frit. Det blev til dagens 2. dejlige hyggestund med pølser og øl i solskinsvejret og i gode klubkammeraters lag.

Tak til bestyrelse og alle jer, der var med til at få dagen til at klappe. 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet