Sæsonafslutning

Udgivet 26-09-2021, tags: Suppetur | Sæsonafslutning |

Vi er nogen der ikke bryder os om ordet "sæsonafslutning". Det lyder som om cyklingen er forbi og det gider vi ikke. Så husk nu, at sæsonafslutning bare betyder, at turledersæsonen er slut. Og den rundede vi af i dag med Suppeturen.

Og er der noget bedre, end at møde til træning på en dejlig sensommerdag? FÅR man ikke bare lyst til at, at rulle cykelbukserne op og lufte de bare ben én gang mere, inden efteråret sætter ind?

I dag var tilslutningen i hvert fald flot.

Der blev holdt mandtal, da vi rullede ud af pladsen og hjælperne fra gr. F kunne tælle til hele 75 fremmødte medlemmer. Og præcis så mange forplejede hjælperne, da grupperne kl. 12 kom tilbage efter cykelturen og sluttede af med en varm gang suppe, brød, øl/vand, kaffe og sågar en flødebolle.

Tak for mad!

Og tak til alle for en dejlig sæson.

Og nu lige tilbage til det der med "afslutning". Selvom vi ikke har turledere på det næste halve år, så er cyklingen ikke slut. Vi cykler stadig søndag formiddag kl. 9.30 fra broen - på landevej, på MTB eller gravel. Dagholdet kører onsdag formiddag og inden længe kan du deltage i MTB by Night.

Og har du lyst til at invitere cykelkammeraterne på udflugt, så brug endelig vores Facebook grupper, hvor vi kan slå spontane ture og arrangenter op hen over efterår og vinter.

Støt dem, der støtter Baghjulet