Bornholm 2021

Udgivet 06-09-2021, tags: Dagholdet | klubture |

Baghjulets Daghold har afholdt deres tur til Bornholm her primo september - endnu en af de mange ture, som har været udskudt pga. Corona, men som nu endelig kunne gennemføres.

De godt 30 deltagere fik cyklet en masse kilometer og nød Bornholms mange seværdigheder - både naturen og de mange kulturelle seværdigheder, som var et cykelstop værd, f.eks. rundkirkerne, Røgerierne o.m.m.

Traditionen tro stillede alle også op til motionscykelløbet Bornholm Rundt. Desværre var der ikke det bedste vejr på Solskinsøen i år. Men alle gennemførte i regn og storm. 120 kilometer med start i Rønne og selvfølgelig en velfortjent fadøl og pølse i mål. På ruten er der 4 velassorterede depoter og god afmærkning - tilrettelægning i top, forlyder det fra deltagerne. 

Du kan se mange flere billeder fra Dagholdets tur til Bornholm, hvis du logger ind på Facebook og kigger i Facebook gruppen "Baghjulet Dagholdet", hvor deltagerne har delt deres billeder.

 

Har du lyst til at cykle med Baghjulets Daghold? Og til at komme med på dejlige ture, der finder sted? Så er du her du kan læse om, hvordan du kommer med.

Støt dem, der støtter Baghjulet