Provence 2021

Udgivet 19-09-2021, tags: Bjerge | Provence | udlandsture |

SÅ lykkedes det.

Efter et års Corona-forsinkelse er Baghjulets Provence tur 2021 gennemført. 47 Baghjulere er hjemme igen, efter en vellykket cykelferie i Provence.

Alting spillede - turen var (som sædvanligt) gennem veltilrettelagt hjemmefra, med bl.a. 29 tourforslag med kort og GPX filer - lige klar til brug. Der var rutelængder fra 40 og op til 180 km - noget for enhver smag - og højdemeterne, dem kom vi selvfølgelig ikke uden om.

I 6 dage cyklede baghjulerne opdelt i 5 grupper, svarende nogetlunde til grupperne E, D, C, B og A. 

Allerede på 2. dagen - mandag - kørte vi Kongeetapen med mål på Mont Ventoux.

Og alle kom godt til toppen - enkelte endda helt op til 3 gange på samme dag!

Frankrig tog godt imod os. Vejret viste sig fra sin gode side (kun få regnbyger) og vi fik anledning til at vise vores coronapas frem.

Om aftenen var der, i vanlig Baghjulsånd, hygge over massevis af god mad og god vin - og snak på tværs af grupperne - med briefing fra alle gruppernes ture og masser af røverhistorier.  

Vi har selvfølgelig taget i hundredevis af billeder. Hvis du har lyst til at kigge med, kan du finde dem hvis du logger dig ind på Facebook og gruppen Baghjulet træning - linket til albummet "Provence 2021 finder du her". 

En kæmpestor tak til arrangørerne - Kaj, Hans, Jan, Jan, Jan - for det store arbejde, I har haft med at få turen til at ske. Og en særlig hilsen til Jan Borges fra arrangørgruppen, der ikke kunne komme med pga. sygdom. Vi sender ham alle sammen de bedste hilsner om god bedring.

Tak for ruterne, I lavede til os.

Tak for den gode organisering og de veltilrettelagte dage.

Tak til Jan H. for den dejlige aften med vinsmagning hos Le Mas Sylvia og gourmetmiddag på Michelin Restauranten La Charrette Bleu.

Også en tak til Dini og til Knud Erik Vork for bagsmæk og for at bringe vores cykler sikkert frem og tilbage. Og selvfølgelig en tak til Gislev Rejser, som har været vores samarbejdspartnere på denne tur.

Og endelig: Tak til alle deltagerne for at bidrage til den gode stemning hele ugen.

Det her er en oplevelse, som vi kommer til at leve højt på længe. 

Støt dem, der støtter Baghjulet