Provence klar

Udgivet 25-08-2021, tags: Bjerge | Provence | Udlandsture | Vild-med-Baghjulet |

Om nogle uger, drager 49 Baghjulere af sted til Provence for at cykle. 

Provance turen var oprindelig planlagt til sidste år, men blev som bekendt udsat, pga. coronaen. I år kan turen endelig gennemføres.

Lørdag den 21. august var 27 af de tilmeldte deltagere samlet til en fortærningstur i området omkring Juelsminde, nord for Vejle Fjord. Her er et godt kuperet terræn at træne bakker i.

Keld og Kaj var arrangører og havde sørget for 2 ruter - en lang, med en hel masse højdemeter og en længere med endnu flere højdemeter. Repræsentanter fra grupper E, D, C og B mødtes i Keld sommerhus i Juelsminde kl. 9.00 og startede med rundstykker og kaffe.

Herefter delte vi os op i de 2 grupper og tog ud på tur. 

Og det var virkelig, nogle hårde bakker, Keld og Kaj havde fundet til os. Vi mødte stigninger helt op til 21%.

Efter de ca. 100 kilometer lange cykelture var de 2 grupper tilbage ved udgangspunktet. Her stod Anders Peter klar med pølser fra grillen og grupperne sluttede en rigtig god cykeldag med skønne cykelture og dejligt vejr, med pølser, øl, vand og hyggesnak.

Billedet her over: Deltagerne efter træningsturen. Vi mangler 1 på billedet - hun var nede og bade :-)

Tak til Keld, Kaj og Hans for dagen og for det arbejde, I gør med at få vores Provence tur stablet på benene.

Vi glæder os simpelthen sådan til at komme til sydfrankrig med vores cykler!

Lidt billeder fra dagen finder I, i vores fotoarkiv.

 

Fakta om Provence turen

Provence turen er en landevejstur, der starter 11/9-2021. Deltagerne skal bo i byen Buis-les-Baronnies lige nord for det berømte bjerg Mont Ventoux, også kaldet ”Det skaldede bjerg”. Området byder (ud over udfordringer som ”Det skaldede bjerg”) på muligheder for cykelture i det flade terræn langs vinmarkerne. Turen er arrangeret i samarbejdet med Gislev Rejser, der står for selve rejsen. Programmet og de gruppeopdelte ture står Baghjulets arrangører selv for. Med på turen har vi også Dini Tours, der er hyret ind til at transportere deltagernes cykler til Provence (og hjem igen) og til at stå for "bagsmæk". 49 Baghjulere har tilmeldt sig turen, der som sagt har været i støbeskeen i over 2 år nu og endelig snart kan finde sted.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet