Klubtøj

Udgivet 21-03-2019, tags: klubtøj |

De nye modeller er lagt på klubtøjssiden. Klubtøjsbutikkens åbningstider offentliggøres altid på forsiden af websiden her.

Nano jakken

Let allround jakke som beskytter din krop mod forårets og efterårets omskiftelige vejr. Alle dele af jakken er produceret i det vindtætte og vandafvisende eVent materiale, som holder vind og let regn væk fra kroppen, jakken har en ekstra lang ryg, der fungere som skjold for regnen. Foruden evnen til at holde vinden ude, har jakkens materiale også en ekstrem god åndbarhed, som gør det muligt at lade kroppen slippe af med eventuel overskudsvarme. På siderne finder man en lynlås der kan lynes op for ekstra ventilation. Jakken er udstyret med fuld gennemgående tildækket lynlås, som gør den nemmere at tage af og på og bliver holdt på plads af silikonekanten, som er monteret hele vejen rundt i livet. Pasformen er tætsiddende for bedre åndbarhed og at den ikke blafrer i vinden. Specielt ærmerne kan forekomme snævre. Event membranen er i et strækbart materiale, som betyder jakken bliver løsere og mere fleksibel efter et par ganges brug.

For ekstra trafiksikkerhed er baghjulet design udstyret både med et refleksområde på ryggen, og neongul skjold/klap, der vil lyse op og gøre bilister opmærksom på dig

Pris: 800,- kr.

Nanojakke forfra

 

Anatomiske bib-tights i Windoff Elastic

Anatomiske bib-tights i Windoff Elastic. Den åndbare membran på fronten beskytter mod vind og vand, og gør denne bib-tights model til det oplagte valg på de kolde vinterdage. Som vores korte bib-shorts topmodeller er denne model udformet med anatomiske paneler, som får buksen til at sidde perfekt under din træning.
Bagsiden af buksen samt selerne, er produceret i det varme og åndbare Roubaix. Fodstropperne er med til at sikre at bukserne bliver hvor de skal, så du ikke skal bekymre dig om at de krymper op.

Pris kr. 570,-

vinterbuks2019

Støt dem, der støtter Baghjulet