Sæsonstart

Udgivet 31-03-2013, tags: Pølser | Suppetur | Sæsonstart |

Så fik vi skudt sæsonen i gang!

For selvom der er mange Baghjulere, der cykler hele året (som formand Per Møller Madsen sagde i sin velkomst), så er vores højsæson stadig perioden fra april til oktober - og i dag skød vi den i gang.

5 gr. frost, sne, men trods alt tørvejr var vilkårene her til morgen og antallet af fremmødte medlemmer var da også lidt lavere, end sidste år. Grupperne tog ud på cykeltur.

cykeltur

Kl. ca. 12 samledes alle grupperne i østergades forsamlingshus. Her havde Jan og Leo gang i grillen. Solen var brudt frem og det duftede faktisk lidt af forår.

Mange Baghjulere, som ikke havde været ude påcykel, var stadig mødt frem, for at være med. Opbakningen var rigtig flot.

Før pølsesmagning fik vi sagt ordenlig tak til afgøende formand Jan Rasmussen, som blev mødt med taler og gaver. At snakke om at "tage afsked" virker helt forkert (så det udtryk bruger jeg ikke). Jan Rasmussen er ganske vist nærmest MR. BAGHJULET pga. sit store og mangeårige engagement i klubben - Men han er her da heldigvis endnu.

taleforjan

Og hvad er så en rigtig Baghjuler?, spurgte Per Møller Madsen i sin tale. Bl.a. en der viser sig som en god kammerat - og eksemplerne på Jans kammeratskab var mange: som f.eks. da Jan skubbede en klubkammerat på en defekt cykel, hjem til Jylland eller da han ringede efter SIN EGEN kone, da Martin havde defekt og skulle hentes (sidstnævnte fandt sted i dag!).

Der var stående applaus til Jan Rasmussen.

Så skulle der smages pølser.

Leo Engelberg (der ud over at være ny baghjuler på MTB også  er "Slagteren på Odensevej") havde udviklet 3 forskellige pølser, og de var på grillen i dag.

leogriller

Fremmødet var flot. Glassalen var stuvende fuldt. Nogen fandt solrige pladser uden for - og var man i tvivl, var der pølser nok til, at man kunne smage flere gange, inden man satte sit kryds.

20130331 123058

Der er fuld gang i optællingen af stemmesedlerne. Inden længe kan vi offentliggøre, hvilken en af de 3 pølser, der fik flest stemmer.

En dejlig og festlig start på sæsonen - og solen brød frem. Og vi har fridag i morgen.

Er det ikke skønt, at det er forår?

Der er billeder fra dagen her.

Støt dem, der støtter Baghjulet