baghjulet.dk

Udgivet 03-02-2019, tags: Klubben |

Hej Medlemmer

Vi har fået lavet nogle omfattende opdateringer i maskinhuset på www.baghjulet.dk . De fleste er ikke umiddelbart synlige for jer som brugere, men handler mere om at vores systemer er løftet til nyeste technologi.

Dog har vi bla. fået sitet mobiltilpasset, hvilket betyder, at det er mere brugervenligt at navigere i, når I tilgår sitet fra mobiltelefon eller tablet.

Og det er der mange af jer der gør. Indenfor de seneste 12 måneder, har der været 34.472 såkaldte sessioner på baghjulet.dk. En session kan beskrives som et besøg, hvor en bruger inden for et givent tidsinterval, kigger på en række forskellige sider. Af disse sessioner er 33,01% sket fra en mobil telefon og 25,38% er sket fra en tablet. Resten er tilgået fra en computer.

Det er iøvrigt en tendens at vi i stigende grad bruger mobileenheder til at gå på hjemmesider. Går vi bare 4 år tilbage, er mobilbesøgende på baghjulet.dk faktisk det halve af det vi ser det seneste år.

Det er altså disse mange mobilbesøg, der nu får det lidt nemmere med de nye tilretninger. Når I går på hjemmesiden fra en mobil, vil I kunne se en mobilmenu, der vises som 3 streger øverst til højre. Siderne i går ind på, vil tilpasse sig mobil visning, så de bliver lettere at læse på.

Hilsen 

Helle og Anders Peter
IT udvalget.

mobiltilpassetbaghjulet

 

 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet