Tour de Vestfyn

Udgivet 01-09-2018, tags: Tour-de-Vestfyn |

Den 12. august afholdt vi den 29. udgave af Tour de Vestfyn og endnu engang kan vi se tilbage på et rigtigt godt arrangement.

tdv18 weba

Tak for hjælpen

Tour de Vestfyn udvalget vil i den forbindelse gerne bringe en stor tak til alle de medlemmer der op til  - og påselve dagen - trak i arbejdstøjet og løftede en flot opgave. Det er ingen sag at arrangere Tour de Vestfyn med en så erfaren og rutineret stab af medlemmer.

Tak for hjælpen!

Færre deltagere i år

Deltagermæssigt kom vi i år lige under de 1000 deltagere. Vi tror vejret holdt mange hjemme, for der var lovet regnvejr. Vores erfaring er, at et løb som Tour de Vestfyn er meget afhængig af vejret. Vi kan se, at det især var de korte familieruter, hvor folk havde valgt at blive hjemme. Det meste af dagen fik vi dog nogetlunde tørvejr og vi har indtryk af, at deltagerne ude på ruterne havde en god dag.

tdv18 webb

30 års jubilæum næste år

Til næste år har Tour de Vestfyn 30 års jubilæum. Hvis du vil læse hvordan det hele begyndte, at du kigge tilbage på denne artikel, fortalt af Bente Jørgensen, en af initiativtagerne.

Du kan også læse artiklen "Sat direkte fra smækken" - skrevet af en af dette års deltagere.

Har du ikke allerede set dem, kan du kigge billeder fra dagen her.

Hvis du dukker op til generalforsamlingen næste gang vi afholder det, kommer du til at  høre mere fra udvalget om Tour de Vestfyn f.eks. lidt om overskuddet fra i år samt lidt om hvad der sker i Tour de Vestfyn udvalget - meget mere om det senere.

Men lige nu herfra: Tak til alle hjælpere i Baghjulet, for et flot løb.